Jom buat bisnes yang ideal dilakukan secara online dan juga offline!

Bisnes sempoi! Budak 12 tahun pun terbukti ramai berjaya berbisnes, apatah lagi tuan dan puan yang jauh lebih bijaksana...

 

Assalamualaikum. Tuan dan puan mahu menjana pendapatan lumayan? Ya, sudah berada di laman yang betul sekarang... Jom saya bantu sampai berjaya OK! - Teruskan pembacaan di sini:

Baca segala maklumat website ini dengan teliti kerana ia mendedahkah peluang perniagaan dan memberikan keuntungan berlipat kali ganda kepada tuan dan puan.

Kenapa saya berani cakap macam ini?

Tuan dan puan boleh sertai bisnes serendah RM110 sahaja dan mendapat bimbingan leader Zazali Nordin sampai berjaya dapat lebih RM3,000 sebulan seperti yang dijanjikan!


Saya bantu orang miskin menjadi kaya dengan keuntungan income berterusan dari 1 keping SIM Kad!

 

Terbukti SIM Kad terbaik di Malaysia kerana orang lain Top-UP, pasti tuan dan puan dapat duit. SIM Kad ini memastikan income bulanan tuan dan puan meningkat tanpa henti!


Seperti tuan dan puan, saya juga pengguna handphone. Saya membayar untuk menggunakan SIM Kad handphone saya selama ini. Saya tidak pernah terfikir bahawa dapat menggunakan handphone sambil menjana pendapatan melaluinya sampai kini. Pada mulanya saya tidak percaya! Saya tidak sangka ini adalah benar!

Sememangnya ia benar ada SIM Kad yang kita gunakan boleh dijadikan aset!

Ya, Sudah tentu! Siapa yang sanggup membayar saya kerana menggunakan handphone saya seperti biasa? Betul tidak masuk akal langsung! Tetapi kini tidak lagi! Ini benar... Ini tidak mustahil... Ini mungkin perkara yang paling besar yang berlaku kepada kita sekarang... Cuba fikirkan... bagaimana kalau SIM Kad kita boleh memberikan pendapatan bulanan yang konsisten dan boleh dipercayai? Tentu ianya hebat bukan?

 

BUKAN BISNES JUAL TOP-UP!
Memperkenalkan SIM Kad WOW Tone Excel saja...
GUNAKAN SIM KAD MACAM BIASA!
Top-Up kredit sendiri RM30 setiap bulan...
PELUANG INCOME MENINGKAT SEHINGGA JUTAWAN!

Kisah benar... Inspirasi 1 keping SIM Kad mengubah hidup individu ini yang asalnya miskin menjadi kaya!

En. Mustamam b Hussain dari Muar, Johor adalah pelajar IPTS Segi University College (Main Campus) yang baru habis konvokesyen (DIPLOMA) pada bulan 12, 2012. Selama 6 bulan beliau dilanda tekanan hutang belajar PTPTN yang telah tertunggak sebaik sahaja selepas tamat pengajian. Bukan sedikit jumlahnya hampir RM80,000 kerana kursus yang beliau ambil bidang kejururawatan (nursing). Beliau adalah anak harapan kepada keluarga, dianggap sebagai anak yang mampu mengubah kemiskinan keluarga. Selepas konvokesyen pula beliau masih menganggur lagi sehingga bulan 2, 2013. Perasan amat malu sekali kerana tidak berjaya dapatkan kerja yang bergaji lumayan untuk menampung keluarga dan membayar hutang belajar. Beliau mengambil langkah drastik untuk bekerja di stesen minyak Shell kerana tidak memenatkan walaupun dengan kerja lebih masa. Namun pendapatan masih juga tidak mencukupi. Semasa bekerja Shell minyak beliau berkenalan dengan bakal isteri. Kehidupan menjadi bertambah tertekan kerana beliau menambah komitmen PTPTN dan komitmen untuk mengumpul duit kahwin pada tahun 2013 itu amat membebankan beliau. Beliau bekerja seperti biasa dengan gaji tak seberapa untuk bayar PTPTN, mengumpul duit kahwin dan menanggung keluarga. Gaji memang tak cukup untuk beli kereta, kenderaan beliau semasa 2013 cuma motor Honda EX5.

 

Suatu hari dalam bulan 4, 2013 beliau pergi kerja tiba-tiba hujan dan terpaksa berteduh di perhentian bas, kenderaan masa itu masih motor Honda. Di situlah segalanya mula berubah apabila beliau ternampak iklan WOW Tune Talk Tone Excel yang ditampal. Oleh kerana nak cepat pergi kerja dalam keadaan tergesa-gesa beliau cuma sempat ambil handphone dan ambil gambar nama laman web. Beliau tertarik dengan dengan "Perlindungan Insurans WOW Tone Excel bernilai RM100K", pada pendapat jika terjadi sesuatu yang tidak diingini beliau pasti terjamin. Pada malam yang sama setelah pulang kerja beliau telah pergi cyber cafe untuk mencari maklumat berkaitan perniagaan WOW Tone Excel. Pada malam tersebut beliau mencari laman web seperti yang diiklan di bus stop yang beliau jumpa sebelum ke kerja dan membawa beliau ke laman web milik seorang leader WOW Tone Excel yang telah berjaya. Hikmahnya beliau dapat berdaftar terus dengan penajaan leader kepada penaja tersebut, En. Mazelan Abas.

 

Kurang 1 jam sahaja untuk memahami sepenuhnya perniagaan WOW Tone Excel di cyber cafe tersebut dan beliau mengambil keputusan untuk menempah SIM Kad WOW Tone Excel secara online dari leader tersebut. Beliau nekad pada malam itu bakal mengubah hidup dan pendapatan beliau bahawa dengan modal keseluruhan RM100 beliau akan dapat menjadi ahli perniagaan yang berjaya berbekalkan 1 keping SIM Kad, juga panduan dan juga sebuah laman web untuk beliau serta "Perlindungan Insurans WOW Tone Excel bernilai RM100K". Selepas beberapa hari kemudian dah masuk bulan 5, 2013. SIM Kad WOW Tone Excel telah sampai ke tangan beliau. Tanpa berlengah beliau terus melakukan pengaktifan SIM Kad WOW Tone Excel dengan mengekalkan nombor asal beliau di bawah penajaan leader En. Mazelan Abas. Setelah beberapa jam nombor beliau telah aktif dan bertukar kepada SIM Kad WOW Tone Excel. Seperti yang dijanjikan beliau telah menerima kredit RM30, selepas itu beliau pergi ke cyber cafe dan mengaktifkan pula laman web seperti yang dijanjikan. Selepas semuanya selesai, beliau bertekad akan serius dengan bisnes WOW Tone Excel.

 

Esoknya beliau menceritakan peluang WOW Tone Excel yang beliau join kepada beberapa orang rakan. Salah sorang dari rakan beliau telah menempah SIM Kad. Dengan duit rakan beliau tersebut, En Mustamam terus membeli 1 keping SIM Kad dari leader kerana En. Mustamam tiada duit untuk menyimpan stock SIM Kad pada masa itu. Setelah itu beliau memberikan SIM Kad WOW Tone Excel kepada rakan beliau dan setelah rakan beliau melakukan pengaktifan En. Mustamam b Hussain sebagai penaja terus menerima RM20 yang merupakan bonus fast track diakaunkan kedalam laman web rasmi WOW Tone Excel. Beliau amat gembira dengan kejayaan pertama beliau kerana sudah balik modal RM20 pada masa itu. Selang beberapa hari beliau berjaya lagi menaja pengguna baru. Beliau dapat lagi bonus fast track. Akhirnya masa yang ditunggu berjaya sampai pada bulan 6, 2013 ada di antara pengguna tajaan beliau yang top up kredit, beliau mendapat bonus terhebat program perniagaan WOW Tone Excel seperti yang dijanjikan iaitu setiap kali pengguna yang ditaja melakukan top up, beliau akan menerima keuntungan komisyen. Beliau semakin bersemangat untuk menghebahkan peluang WOW Tone Excel dan menaja dan terus menaja. Pada bulan 7, 2013 En. Mustamam b Hussain telah berjaya menaja seramai 20 orang pengguna secara terus offline. Pada waktu itu pendapatan En. Mustamam b Hussain sudah melebihi RM500 sebulan kerana sebahagian pengguna yang beliau taja dahulu juga melakukan penajaan.

 

Pada bulan 8, 2013 pula beliau telah berkenalan dengan saya (Zazali Nordin) di forum perniagaan online carigold.com. Persahabatan antara saya dan beliau agak rapat, dan beliau juga menggunakan khidmat saya sebagai online marketer untuk menolong beliau melakukan marketing. Khidmat yang saya sediakan untuk beliau adalah personal coaching online marketing. Hasil dari perkongsian ilmu saya kepada En. Mustamam b Hussain telah membuahkan hasil yang lumayan kepada beliau. Saya seorang online marketer yang mengajar beliau kaedah mempromosi program WOW Tone Excel menggunakan kaedah pemasaran online. Pada bulan 1, 2014 iaitu selepas 5 bulan menggunakan ilmu pemasaran yang saya saran, beliau dapat menaja seramai 150 pengguna dengan ilmu online sahaja. Pendapatan sekitar RM10,000 sebulan. Pengalaman En. Mustamam b Hussain, beliau bermula dengan program WOW Tone Excel bermula dari bulan 5, 2013 sehingga bulan 1, 2014 telah membuktikan program WOW Tone Excel memang boleh menjadikan cepat kaya. Tidak sampai 6 bulan pun berusaha secara sambilan sahaja sudah menjamin pencen berterusan yang tidak habis-habis kepada beliau.

 

Sekarang En. Mustamam sudah berjaya mengumpul budget duit kahwin beliau, beliau juga tidak bermasalah untuk bayar duit PTPTN, dapat managgung keluarga dan juga membeli kereta. Beliau juga tidak perlu risau tentang Insurans jika apa-apa yang tidak dingini berlaku ke atas diri beliau. Semuanya berlaku kurang dari 1 tahun join, dan atas bantuan saya juga walaupun masa tu saya tak join WOW Tone Excel pun. Pesoalannya bukan siapakan beliau, atau siapakah leader yang menjadi penaja beliau atau siapakah saya. Persoalan yang sebenar adalah tuan dan puan mahu menjadi seperti En. Mustamam b Hussain yang berjaya dalam perniagaan WOW Tone Excel? Mahu dibimbing oleh saya? Jika mahu, sila beli SIM Kad WOW Tone Excel dari laman web ini sekarang untuk merubah segala impian menjadi usaha kepada kejayaan.

Memperkenalkan...

 

SIM Kad WOW Tone Excel

BUKAN BISNES JUAL TOP-UP!
Memperkenalkan SIM Kad WOW Tone Excel saja...
GUNAKAN SIM KAD MACAM BIASA!
Top-Up kredit sendiri RM30 setiap bulan...
PELUANG INCOME MENINGKAT SEHINGGA JUTAWAN!

Saya mengajak tuan dan puan supaya berhenti gunakan SIM Kad tuan dan puan sekarang kepada SIM Kad WOW Tone Excel yang jauh lebih bermanfaat untuk lebih penjimatan dan boleh menjana income melalui bisnes Referral Program WOW Tone Excel.

Ya! Kehebatan bisnes ini menjamin income sehingga ratusan ribu ringgit sebulan seperti Tuan Mazelan Abas. Sudah ramai yang menerima income puluhan ribu ringgit sebulan! Ribuan ringgit tentulah amat ramai yang sudah merasa... Saya tidak mensasarkan income yang besar kepada tuan dan puan, bagaimana pula dengan RM3,000 sebulan saya mahu janjikan?

Saya dengan mudah mendapat lebih RM3,000 sebulan. Kerana ianya sangat mudah bagi saya, maka saya beranggapan ianya juga tentu mudah kepada tuan dan puan. Saya berbesar hati mengajar dan membimbing tuan dan puan untuk copy apa yang saya buat sehingga berjaya dalam bisnes ini...

Saya leader untuk membantu bisnes Referral Program WOW Tone Excel tuan dan puan membuat income RM3,000 dan semakin meningkat dengan mudah tiap-tiap bulan!

 

Kriteria saya realistik sebagai leader tuan dan puan!

 
Nama saya Zazali bin Nordin a.k.a sharemalaysia, tinggal di Johor Bahru. Kebolehan saya ialah bidang pemasaran online dalam & luar Malaysia serta membantu ramai orang menjana pendapatan yang lumayan melalui internet. Saya berpengalaman 10 tahun dengan pemasaran internet (Internet Marketing) bermula tahun 2004.
 
Kemahiran dan pengalaman saya sebagai online marketer menjadikan saya seorang usahawan online sepenuh masa serta menjadi mentor kepada sesiapa yang ingin mempelajari ilmu online marketing. Saya pemilik http://www.wealthysensecoaching.com/ yang sehingga kini telah terjual lebih dari 1,000 unit dan terbukti sudah membantu ratusan orang di Malaysia meraih pendapatan dari sumber internet dengan jayanya. Bagi individu yang kenal saya pastinya mereka tahu saya pernah menganjurkan bengkel dan personal coaching berkenaan pendapatan dari sumber internet.
 
Saya tidak mendakwa diri saya pakar bidang online marketing, tetapi saya tahu apa yang diingini oleh tuan dan puan. Yang paling penting, saya tahu sistem pemasaran internet apa yang praktikal dan boleh difahami dengan mudah oleh tuan dan puan untuk menjalankan bisnes WOW Tone Excel dengan mudah dan ringkas yang saya yakin 100% tuan dan puan juga boleh lakukan. Usaha saya ini juga adalah untuk memenuhi tanggungjawab untuk menyebarkan pengetahuan ini kepada seluruh ahli WOW Tone Excel di bawah saya supaya mencapai matlamat menghasilkan wang tanpa henti sampai bila-bila sebagai terma leadership saya.
 
Untuk berjaya dengan WOW Tone Excel, tuan dan puan perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan asas bisnes ini dengan pendekatan yang paling mudah. Cara mempelajarinya adalah melalui orang yang berpengalaman serta mengetahui aspek tentang ilmu pemasaran, sebagai leader yang bertanggungjawab dan sentiasa bersedia memenuhi kriteria yang tuan puan harapkan dalam perniagaan WOW Tone Excel.
 
Yang sedia membimbing tuan dan puan.
 

Zazali Nordin @ sharemalaysia
Usahawan online sepenuh masa
Leader and Authorized Reseller
Telefon: 0197479364
Lokasi: Johor Bahru, Johor
 

Saya mengajar teknik terbaik untuk mengembangkan bisnes Referral Program WOW Tone Excel tuan dan puan dapat income lebih RM3,000 sebulan dalam masa 30 hari!

 

Jangan risau! Dijamin menjadi!

 

10 Syarat untuk tuan dan puan join saya!

 
1) Mempunyai modal RM110
2) Berumur 12 tahun dan ke atas
3) Mempunyai akses internet walaupun sekali sekala
4) Pengguna telefon bimbit
5) Mempunyai email
6) Bersikap jujur & amanah
7) Mempunyai MyKad atau Passport
8) Sanggup belajar ilmu bisnes dari leader
9) Tidak cepat berputus asa
10) Tidak tamak & berusaha realistik
 

OK, tuan dan puan memang ada 10 syarat yang saya sebutkan?

Baiklah! Mari kita teruskan.

 

Asas bisnes ini hanyalah...

Produk:Menjadi pengguna 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel sepeti biasa

Bisnes:Memperkenal SIM Kad ini kepada pengguna lain melalui Referral Program WOW Tone Excel

 

Sebelum mula buat income lebih RM3,000 sebulan, sila fahamkan keistimewaan SIM Kad WOW Tone Excel berbanding telco lain!

Jadilah pengguna bijak!

Perbandingan telco lain dengan WOW Tone Excel

Keistimewaan telco / SIM Kad

SIM Kad telco lain

SIM Kad WOW Tone Excel

Kredit percuma permulaan Tidak melebihi RM10 RM30
Panggilan
SMS
Internet
Tebus ganjaran air time
Tebus ganjaran SMS
Bonus hari jadi
60 minit panggilan percuma Terhad
Keluasan rangkaian Terhad Tune Talk dan Celcom
SMS percuma
Kadar caj rata Terhad
Kredit percuma RM10 Bila Top-up RM30
Kredit percuma RM20 Bila Top-up RM50
Kredit percuma tawaran terhad Bila Top-Up mengikut saranan telco
Tebus ganjaran tiket penerbangan Air Asia pelbagai destinasi
Tebus ganjaran tiket konsert
Tebus ganjaran tiket wayang
Diskaun penginapan di hotel Diskaun 30% dan lebih di Tune Hotel
Tebus ganjaran telefon pintar / tablet
Pakej umrah percuma
Pakej perlancongan percuma
Menyertai peraduan Terhad
Cabutan bertuah
Peluang pendapatan Referral Program WOW Tone Excel
Bonus tahun baru
Insurans percuma RM100,000 Tune Insurance eTiQa (PA)
Buddy
Mewariskan akaun / nombor telefon / pendapatan
Jaminan pendapatan Seumur hidup
Wang tunai setiap kali Top-Up 3% tunai
Mengkalkan nombor lama
     
Harga sekeping SIM Kad

RM5 hingga RM90

RM90

Faham mana satu pilihan bijak?

 


Syarat untuk berjaya dapat RM3,000 sebulan dengan bisnes ini:

AMARAN:

- Sila fahamkan 4 syarat ini untuk berjaya, ATAU sila tinggalkan laman web ini!

1) Tuan dan puan mahu RM3,000 paling kurang setiap bulan? Jika mahu, WAJIB gunakan SIM Kad WOW Tone Excel sebagai keperluan UTAMA! Jadikan ia nombor UTAMA tuan dan puan sama ada nombor baru ATAU kekalkan nombor lama. Buang saja nombor-nombor telco lain tuan dan puan kerana ianya tidak mendatangkan keuntungan sama sekali.

2) Sanggup ikuti LANGKAH-LANGKAH PERCUMA menjalankan bisnes Referral Program Wow Tone Excel mengikut cara saya selama 30 hari untuk tuan dan puan mengembangkan bisnes ini paling kurang 10 tajaan ahli duplikasi sehingga RM3,000 setiap bulan. Kalau teruskan lebih 30 hari lagi besar dari RM3,000 jumlah komisyen yang akan tuan dan puan dapat.

Saya mencipta khas kaedah ini untuk cepat duplikasi 10 ahli tajaan dalam masa 30 hari! Lagi meletup bisnes ini kalau tuan dan puan dapat 10 ahli tajaan dalam 1 hari! Siapa tahu kan? Semua orang buat langkah yang sama dalam masa 30 hari lengkap 1000 tajaan duplikasi! Bulan seterusnya tuan dan puan dapat RM3,000 dan terus menerus meningkat setiap bulan! Mahu?

3) Top-Up nombor WOW Tone Excel tuan dan puan paling kurang RM30 setiap bulan untuk LAYAK MENERIMA KOMISYEN! Kemudian gunakan kredit tersebut macam biasa. Lagi lebih Top-Up lagi besar jumlah komisyen yang tuan dan puan dapat.

4) Tonton video nasihat En. Mazelan Abas di bawah sampai habis untuk fahami betul-betul tentang pendapatan RM3,000 sebulan itu senang dicapai kalau tahu cara duplikasi yang konsisten yang diajarkan oleh saya sebagai leader tuan dan puan.

 

AMARAN:

- Sudah faham 4 syarat ini, barulah tuan dan puan layak teruskan membaca laman web ini! Semoga berjaya...

 

Hadapi masalah kewangan!

 

Semua orang mahu mempunyai kehidupan yang lebih baik dan bebas dari masalah kewangan. Pasti saya katakan ini benar belaka! Cabaran kewangan seperti ini suatu kenyataan! Setiap orang menghadapinya sama ada suka atau tidak!

Ya! Saya tidak tahu kehidupan tuan dan puan sekarang. Jika tuan dan puan memiliki kekayaan serta tidak mempunyai masalah kewangan, maka tuan dan puan mungkin tidak memerlukan semua ini, dan tuan dan puan mungkin tidak mahu membaca dengan lebih lanjut. Tetapi jika masalah-masalah ini menghantui tuan dan puan, maka tuan dan puan wajib berikan sepenuh perhatian kepada setiap perkataan yang ditulis di sini. Saya bantu memberi penyelesaian yang tuan dan puan cari selama ini!

 

10 Cabaran kewangan yang menghalang kehidupan tuan dan puan?

1) Rumah?
2) Kereta?
3) Perkahwinan?
4) Masa depan anak-anak?
5) Kebajikan ibu bapa?
6) Poket dan wallet sentiasa kekurangan duit?
7) Kos kesihatan dan perubatan?
8) Bebanan bil setiap bulan?
9) Hutang keliling pinggang?
10) Tiada sesiapa yang boleh menolong ketika susah duit?

 

10 Sebab kenapa tuan dan puan perlu menyertai bisnes ini?

1) Saya mahu bersara awal dari bekerja makan gaji
2) Saya mahu bisnes tapi tiada duit modal
3) Saya mahu diberikan peluang menjadi jutawan
4) Saya mahu income masuk berterusan
5) Saya mahu income yang menjamin keluarga setelah saya meninggal dunia
6) Saya mahu hidup bebas masalah kewangan
7) Saya mahu memenuhi impian hidup
8) Saya belum pernah buat duit banyak sampai saya terkejut
9) Saya sudah bosan dan letih hidup susah
10) Saya masih mencari masa depan yang cerah

 

Saya bantu selesaikan semua ini dengan 1 kepingSIM Kad WOW ​Tone Excel!

 

Ya! Saya bantu sampai bisnes jadi semudah 1 2 3 sahaja tuan dan puan...

1) Mengaktifkan SIM Kad tuan dan puan mengikut IDP penaja yang diberikan. (sekali sahaja)

2) Mempromosi website yang diberikan mengikut ilmu yang saya ajarkan tanpa perlu fikir dan bermodal apa-apa. Biarkan saya sebagai leader take over prospek dari promosi tersebut sehingga closing dan automatik menjadi ahli tajaan tuan dan puan.

3) Tunggu komisyen bulanan WOW Tone Excel tuan dan puan masuk.

Screenshot original salah satu akaun WOW Tone Excel En. Mazelan Abas!

 

12 manfaat & kelebihan utama SIM Kad WOW Tone Excel dan gunakan untuk bisnes referral program!

  1. Serta merta tuan dan puan akan menerima airtime kredit sebanyak RM30 percuma selepas tuan dan puan mengaktifkan SIM Kad WOW Tone Excel ini.
  1. SIM Kad WOW Tone Excel sama seperti prepaid dari SIM Kad yang lain. Top-Up bila kehabisan kredit tidak perlu bayar bil bulanan.
  1. Tuan dan puan boleh mengekalkan nombor prepaid atau postpaid lama tuan dan puan.
  1. Tuan dan puan dilindungi dengan insuran kemalangan peribadi secara percuma dari Tune Insurance sebanyak RM100,000 pampasan perlindungan PA (Personal Accidents).
  • Keistimewaan ini aktif pada hari ke-61 kekal aktif menggunakan SIM Kad WOW Tone Excel.
  • Tuan dan puan hanya Top-Up jumlah keseluruhan RM30 sebulan sahaja dan gunakan kredit untuk berbual, SMS atau internet seperti biasa. Ini seumpama tidak membayar apa-apa untuk membeli insuran.
  • Boleh dituntut (claim) jika berlaku kematian & kecacatan kekal akibat kemalangan yang melibatkan kenderaan, kena langgar dan sebagainya.
  1. Setiap kali tuan dan puan Top-Up akan dapat mata ganjaran (points) untuk ditukarkan kepada keistimewaan berikut dengan percuma antaranya:
  • Tiket penerbangan Air Asia, boleh pilih mana-mana sahaja penerbangan di dalam atau di luar Malaysia.
  • Smart Phone pelbagai jenama.
  • Tiket wayang.
  • Rebat tunai sebanyak 3% daripada nilai yang tuan dan puan Top-Up.
  • Banyak lagi, dari masa ke masa.
  1. Tuan dan puan mendapat diskaun harga istimewa sehingga 30% dan mungkin lebih di Tune Hotel sebagai pengguna SIM Kad WOW Tone Excel.
  1. Tuan dan puan mudahTop-Up di mana-mana kedai menjual prepaid, 7Eleven, Maybank2u, CIMB Clicks, stesen minyak, di mana-mana kedai telefon bimbit.
  1. Liputan jaringan yang luas kerana prepaid ini menggunakan infrastruktur rangkaian Celcom dan TuneTalk. Di mana-mana sahaja pasti ada line, mudah untuk membuat panggilan, SMS dan internet.
  1. Tuan dan puan berpeluang menyertai cabutan bertuah bulanan (Monthly Lucky Draws) dan berpeluang memenangi duit tunai RM200 sekiranya Top-Up sehingga RM80 pada bulan tersebut.
  1. SIM Kad WOW Tone Excel menawarkan kadar caj termurah berbanding seluruh telco lain di Malaysia:
  • Kadar TuneTalk-ToneExcel

    Panggilan seluruh Malaysia kadar rata: RM0.28 sen / 1 minit

    SMS: RM0.10 sen / sms

    Data: RM0.10 sen per 1MB / session

  • Data plan minguan 200MB percuma 20 minit panggilan - RM17

  • Data plan bulanan 1GB - RM42

  • Data plan bulanan 1GB percuma100 SMS dan 60 minit panggilan - RM64

  • Data plan bulanan 3GB - RM99

  1. Seluruh pengguna SIM Kad WOW Tone Excel secara automatik menyertai Referral Program WOW Tone Excel dengan Top-Up serendah RM30 sahaja sebulan terus boleh buat duit dengan mengajak rakan-rakan tuan dan puan menggunakan prepaid ini. Ini peluang hebat untuk tuan dan puan menjana pendapatan lumayan dan berterusan setiap bulan tanpa henti!
  1. Ada banyak lagi kelebihan apabila sudah menyertai Referral Program WOW Tone Excel.
 
BUKAN BISNES JUAL TOP-UP!
Memperkenalkan SIM Kad WOW Tone Excel saja...
GUNAKAN SIM KAD MACAM BIASA!
Top-Up kredit sendiri RM30 setiap bulan...
PELUANG INCOME MENINGKAT SEHINGGA JUTAWAN!

Hanya guna 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel sahaja, tuan dan puan menjadi ahli Referral Program WOW Tone Excel! Kemudian saya bantu meraih RM3,000 dan lebih setiap bulan!


Permintaan SIM Kad tinggi, pasaran tanpa had!

 

Bisnes BENAR! Masuk akhbar!

 

Bisnes BENAR! Terlibat kerja amal!

 

Bisnes BENAR! Masuk TV!

 

Bisnes BENAR! Masuk Berita TV!

 

Memperkenalkan...

 

Referral Program WOW Tone Excel

Bisnes ini modal kecil RM110 sahaja, tiada risiko dan bebanan yang perlu tuan dan puan tanggung. Top-Up RM30 sebulan sememangnya untuk kegunaan tuan dan puan juga untuk membuat panggilan, SMS dan internet, malah ia lagi jimat daripada gunakan SIM Kad telco lain.

Tonton video di bawah ini sampai habis supaya tuan dan puan lebih mudah untuk fahami Plan Bisnes Keuntungan Referral Program WOW Tone Excel dan mengubah kehidupan tuan dan puan tidak lama lagi.

 

Jangan risau! 6 Perbezaan utama Referral Program WOW Tone Excel bukan bisnes MLM!

Multi Level Marketing (MLM)

Referral Program WOW Tone Excel

1) Didaftarkan di bawah Akta Jualan Langsung.

1) Didaftarkan di bawah Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia.

2) Jual barang secara langsung atau tidak langsung. Contohnya jual barang dengan ahli, pada harga ahli dan jual barang dengan bukan ahli pada harga runcit untuk mendapatkan untung runcit. Paling tidak pun, ahli jual harga ahli kepada bukan ahli bagi tujuan maintain mendapatkan komisyen.

2) Jual SIM Kad WOW Tone Excel kepada ahli dan bukan ahli dengan harga sama RM80 (harga semasa). Kedua pihak tidak perlu buat maintain membeli atau menjual SIM Kad WOW Tone Excel untuk meraih komisyen.

3) Jika downline beli terus dari syarikat atau stokist atau juga disebut sebagai servis center, maka ahli akan gunakan nombor keahlian bagi mendapatkan harga ahli. Jadi, penaja akan mendapat points tertentu bagi pengiraan komisyen.

3) Seluruh pengguna SIM Kad WOW Tone Excel sama ada ahli atau bukan tidak perlu berbuat sedemikian. Keuntungan berdasarkan Top-Up kredit, bukan menjual SIM Kad WOW Tone Excel.

4) Pendapatan berulang bagi ahli MLM adalah produknya sendiri yang downline mereka beli dari stokist atau syarikat. Kalau ada downline ahli beli dari kedai luar, maka penaja tidak akan mendapat keuntungan sama sekali.

4) Pendapatan adalah berulang berdasarkan komisyen Top-Up SIM Kad WOW Tone Excel yang dibeli dari luar. Bukan dari penaja, bukan dari ahli, bukan dari stokist dan juga bukan dari servis center. Kita tak jual Top-Up sama sekali.

5) Kerisauan orang MLM adalah jika ada orang main harga (spekulasi) dengan jual ikut harga ahli kepada sesiapa sahaja. Contohnya produk kesihatan yang sama dijual di kedai luar, pelanggan yang p[ada mulanya beli dari ahli MLM akan beralih arah ke kedai luar. Maka, tidak ada keuntungan runcit lagi. Jika yang jadi ahli sekadar nak dapat beli produk tersebut tentu tak akan beli dari stokist atau syarikat lagi. Akhirnya tiada komisyen untuk penaja.

5) Tidak akan timbul isu ini. Tiada pihak yang dapat memainkan harga.

6) Income berkembang tidak tetap.

6) Income akan meningkat dari masa ke masa.

 

 

Mesti join kerana 32 manfaat utama Referral Program WOW Tone Excel!

  1. Tuan dan puan boleh mengekalkan nombor sedia ada, atau guna nombor baru.

  1. Tiada had masa untuk menjalankan Referral Program WOW Tone Excel, boleh jalankan cepat atau lambat!

  1. Tuan dan puan boleh menaja tanpa had.

  1. Tuan dan puan akan dapat komisyen sebanyak 2 kali sebulan pada 11, 21 dan 31 hari bulan. (sila rujuk plan bisnes di atas)

  1. Tuan dan puan tidak perlu menjual, hanya perlu memperkenalkan sahaja.

  1. Tuan dan puan boleh memiliki sehingga 10 akaun Referral Program WOW Tone Excel, sangat sesuai untuk menaja ahli keluarga.

  1. Komisyen adalah pasti kerana rakan tajaan tuan dan puan tidak perlu dingatkan lagi untuk Top-Up, sebab mereka akan selalu Top-Up untuk kegunaan sendiri masing-masing.

  1. Tuan dan puan tidak perlu membeli atau menyimpan stok SIM Kad WOW Tone Excel.

  1. Tuan dan puan tidak terbeban sama sekali dengan kos Top-Up RM30 sebulan, Top-Up pun guna untuk panggilan telefon, sms dan internet macam biasa juga.

  1. Tuan dan puan akan memiliki perniagaan SIM Kad WOW Tone Excel tanpa apa-apa kos lagi selepas mengaktifkan SIM Kad WOW Tone Excel.

  1. Seluruh pengguna SIM Kad WOW Tone Excel adalah ahli komuniti Referral Program WOW Tone Excel. Ini adalah peluang hebat untuk tuan dan puan menjana pendapatan lumayan dan berterusan setiap bulan tanpa henti.

  1. Tidak perlu melakukan perkhidmatan pelanggan. Pelawa mereka dengan bisnes ini dan boleh tinggalkan mereka kerana mereka akan tahu sendiri betapa mudahnya bisnes ini.

  1. SIM Kad merupakan keperluan utama setiap orang yang mempunyai telefon bimbit.

  1. Prospek tuan dan puan bertambah luas kerana terdapat pengguna telefon bimbit yang menggunakan lebih dari 1 SIM Kad kerana tidak mengetahui kewujudan SIM Kad WOW Tone Excel.

  1. Pasaran sangat luas, 30 juta orang pengguna handphone boleh menjadi downline tuan dan puan!

  1. Boleh disertai oleh warga asing (bukan warganegara Malaysia) asalkan memiliki passport dan akaun bank Malaysia.

  1. Terbuka kepada seluruh pelanggan bermula 12 tahun dan ke atas.

  1. Tuan dan puan telah menemui cara sebenar mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup tanpa perlu menaja lagi setelah tuan dan puan puas merasai cukup.

  1. Tuan dan puan tidak perlu bimbang tentang biayaan sekiranya berlaku kemalangan kerana dilindungi insuran kemalangan peribadi dari Tune Insurance sebanyak RM100,000 pampasan perlindungan PA (Personal Accidents). (perlu Top-Up minima RM30 untuk faedah ini)

  1. Tuan dan puan Top-Up akan mendapat points dan boleh ditebus untuk tiket penerbangan AirAsia dan lain-lain.

  1. Tuan dan puan sentiasa akan mendapat diskaun untuk menginap atau bermalam di mana-mana Tune Hotel.

  1. Tuan dan puan sentiasa berpeluang memenagi cabutan bertuah (lucky draw) mingguan dan bulanan yang dianjurkan oleh syarikat Referral Program WOW Tone Excel.

  1. Tuan dan puan berpeluang menyertai pertandingan yang dianjurkan syarikat.

  1. Tuan dan puan berpeluang mendapat komisyen LEVEL 4 dan seterusnya ke LEVEL INFINITI (tidak perlu difikirkan dulu, dah kaya sikit nanti saya akan ajarkan tuan dan puan)

  1. Tuan dan puan berpeluang mendapat bonus "Bonus Umrah" untuk muslim, atau "Bonus Percutian" untuk non-muslim.

  1. Tuan dan puan berpeluang mendapat bonus "Bonus Penajaan Paling Tinggi" jika menaja ramai ahli di bawah LEVEL 1.

  1. Tuan dan puan berpeluang mendapat bonus "Bonus Top-Up Paling Tinggi" jika tuan dan puan membeli banyak Top-Up. Untuk kegunaan tuan dan puan sendiri juga.

  1. Pendapatan tuan dan puan tidak akan terputus sampai bila-bila selagi SIM Kad WOW Tone Excel aktif dan ada orang pada setiap LEVEL 1,2 dan 3 yang Top-up.

  1. Pendapatan tuan dan puan tidak akan terputus dan boleh diwariskan kepada waris tuan dan puan selagi SIM Kad WOW Tone Excel aktif dan ada orang pada setiap LEVEL 1,2 dan 3 atau LEVEL INFINITI yang Top-Up.

  1. Syarikat diiktiraf oleh Lembaga Perlindungan dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM) dan syarikat diiktiraf antara syarikat berprofil paling kukuh di Malaysia, Tune Group Sdn Bhd.

 

 

Nikmati 2 kategori plan bisnes keuntungan Referral Program WOW Tone Excel!

1)Keuntungan Fast-Track

2)Keuntungan komisyen Top-Up

Tuan dan puan akan dapat 2 jenis komisyen dalam plan pemasaran SIM Kad WOW Tone Excel
JENIS KOMISYEN SYARAT PENERANGAN ARAS TAJAAN KOMISYEN POTENSI PENDAPATAN
1 Fast Track Setelah orang yang tuan dan puan taja sendiri mengaktifkan SIM Kad mereka Setiap seorang yang tuan dan puan sendiri taja, tuan dan puan akan diberikan bonus RM20 dan tuan dan puan boleh taja seberapa ramai yang tuan dan puan suka, tiada limit. Jika tuan dan puan menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika tuan dan puan menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan. Level-1 sahaja RM20 dapat sekali sahaja Infiniti
2 Komisyen Top-Up Jika kita sendiri Top-Up dari RM30-RM59 Setiap orang yang tuan dan puan taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka Top-Up sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen Top-Up dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan Level 1 6% dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan Infiniti untuk setiap level di level 1,2 dan 3. Potensi pendapatan TERHENTI pada level-4 dan seterusnya

Untuk membuka kunci ini tuan dan puan UPGRADE Center - samada Junior, Service, atau Branch

Pendapatan sangat besar dari level 1 sehingga infiniti ke bawah dengan penambahan komisyen 1% hingga 5% di setiap level sehingga level infiniti

Level 2 3% dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan
Level 3 11% dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan
Jika kita sendiri Top-Up dari RM60 dan ke atas Level 1 10% dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan
Level 2 3%dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan
Level 3 13% dari jumlah yang mereka Top-Up setiap bulan

 

Mari lihat potensi keuntungan yang tuan dan puan boleh dapat dalam sebulan dengan hanya menaja 5 atau 10 orang ahli sahaja di LEVEL 1. Untuk LEVEL 2 dan LEVEL 3 akan berkembang sendiri...

 

1) Keuntungan Fast-Track

Jika SIM Kad setiap AHLI BAWAH KITA DI LEVEL 1 melakukan pengaktifan dalam bulan tersebut

ARAS TAJAAN

KOMISYEN FAST TRACK

AHLI

PENDAPATAN
Hanya LEVEL 1 sahaja 1 orang tajaan dapat RM20 sekali sahaja dalam bulan tersebut 5 orang RM100.00
10 orang RM200.00

 

 

2) Keuntungan komisyen Top-Up

Jika kita sendiri Top-Up dari RM20-RM59 sebulan

Katakan Jika kita sendiri Top-Up RM20 dan setiap AHLI BAWAH KITA melakukan Top-Up RM20 sebulan SAHAJA (setakat maintain)

ARAS TAJAAN

%KOMISYEN TOP-UP

JUMLAH AHLI

AHLI TOP-UP RM20

AHLI

AHLI TOP-UP RM20

LEVEL 1 6% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 5 orang

RM6.00

10 orang

RM12.00

LEVEL 2 3% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 25 orang

RM15.00

100 orang

RM60.00

LEVEL 3 11% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 125 orang

RM275.00

1000 orang

RM2200.00

LEVEL 4 dan seterusnya perlu UPGRADE

INCOME

RM296.00

INCOME

RM2272.00

Income sebenar jika semua Top-Up di tahap maintain RM20 sebulan SAHAJA!

 

 

Jika kita sendiri Top-Up dari RM20-RM59 sebulan

Katakan Jika kita sendiri Top-Up RM20 dan setiap AHLI BAWAH KITA melakukan Top-Up RM30 sehingga RM60 sebulan (melebihi maintain)

ARAS TAJAAN

%KOMISYEN TOP-UP

JUMLAH AHLI

AHLI TOP-UP RM30

AHLI TOP-UP RM60

AHLI

AHLI TOP-UP RM30

AHLI TOP-UP RM60

LEVEL 1 6% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 5 orang

RM9.00

RM18.00

10 orang

RM18.00

RM36.00

LEVEL 2 3% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 25 orang

RM22.50

RM45.00

100 orang

RM90.00

RM180.00

LEVEL 3 11% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 125 orang

RM412.50

RM825.00

1000 orang

RM3300.00

RM6600.00

LEVEL 4 dan seterusnya perlu UPGRADE

INCOME

RM444.00

RM888.00

INCOME

RM3408.00

RM6816.00

Income jangkaan yang PASTI DAPAT kerana ahli lain Top-Up melebihi maintain!

 

 

atau jika tuan dan puan Top-Up lebih sikit, dapat ini...

Jika kita sendiri Top-Up dari RM60 sebulan dan setiap AHLI BAWAH KITA melakukan Top-Up RM20 sebulan SAHAJA (setakat maintain)

ARAS TAJAAN

%KOMISYEN TOP-UP

JUMLAH AHLI

AHLI TOP-UP RM20

AHLI

AHLI TOP-UP RM20

LEVEL 1 10% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 5 orang

RM10.00

10 orang

RM20.00

LEVEL 2 3% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 25 orang

RM15.00

100 orang

RM60.00

LEVEL 3 13% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 125 orang

RM325.00

1000 orang

RM2600.00

LEVEL 4 dan seterusnya perlu UPGRADE

INCOME

RM350.00

INCOME

RM2680.00

Income jangkaan yang PASTI DAPAT walaupun ahli lain Top-Up di tahap maintain RM20 sebulan SAHAJA!

 

 

Jika kita sendiri Top-Up dari RM60 sebulan dan setiap AHLI BAWAH KITA melakukan Top-Up RM30 sehingga RM60 sebulan (melebihi maintain)

ARAS TAJAAN

%KOMISYEN TOP-UP

JUMLAH AHLI

AHLI TOP-UP RM30

AHLI TOP-UP RM60

JUMLAH AHLI

AHLI TOP-UP RM30

AHLI TOP-UP RM60

LEVEL 1 10% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 5 orang RM15.00

RM30.00

10 orang

RM30.00

RM60.00

LEVEL 2 3% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 25 orang RM22.50

RM45.00

100 orang

RM90.00

RM180.00

LEVEL 3 13% dari jumlah yang mereka Top-Up dalam bulan tersebut 125 orang RM487.50

RM975.00

1000 orang

RM3900.00

RM7800.00

LEVEL 4 dan seterusnya perlu UPGRADE

INCOME

RM525.00

RM1050.00

INCOME

RM4020.00

RM8040.00

Income sebenar jika semua Top-Up melebihi tahap maintain

 

 

Tuan dan puan tentu sudah faham yang bisnes ini cuma perlu Top-up dan menerima komisyen daripada orang lain melakukan Top-Up setiap bulan!

 

 

Mudah sangat menaja 5 atau 10 ahli saja?

Opps! Ada berita baik!

Jika tuan dan puan memang jenis KURANG RAJIN hanya menaja 5 ahli dan semuanyaTop-Up setakat RM20 saja pun sudah cukup sangat untuk meraih RM296 setiap bulan! Ini adalah PASTI DAPAT!

Jika tuan dan puan jenis sedikit RAJIN dapat menaja 10 ahli tapi semuanyaTop-Up setakat RM20 saja pun sudah cukup sangat untuk meraih RM2,272 setiap bulan! Ini juga PASTI DAPAT!

RM444 atau RM525 atau RM888 atau RM1,050 atau RM3,408 atau RM4,020 atau RM6,816 sebulanatau RM8,040 sebulan ke? Atau mahukan lebih dari ini? Terpulang atas pilihan tuan dan puan...

 

Semua ini kiraan income LEVEL 3 dah hebat macam ini! Mahu LEVEL 4 sampai dan infiniti tuan dan puan bayangkanlah sendiri berapa yang akan dapat?

 

Ini contoh jika tuan dan puanserta ahli lain masing-masing menaja 5 atau 10 orang sahaja dan melakukan Top-Up RM20 RM30 dan RM60 sebulan. Saya yakin dengan program sekecil ini dengan mudah tuan dan puan boleh melakukan lebih dari itu.

 

 

Nak untung lagi besar? Ada 3 Plan UPGRADE untuk membuka income LEVEL 4 sehingga LEVEL INFINITI!

1) Junior Center (Penambahan 1% komisyen dari LEVEL 1 sehingga LEVEL 1NFINITI)

2) Service Center (Penambahan 2.5% komisyen dari LEVEL 1 sehingga LEVEL 1NFINITI)

3) Branch (Penambahan 5% komisyen dari LEVEL 1 sehingga LEVEL 1NFINITI)

Keuntungan LEVEL 4 dan seterusnya adalah penambahan komisyen 1% hingga 5% di setiap level sehingga level infiniti. Tuan dan puan tidak perlu UPGRADE apa-apa untuk membuka pendapatan LEVEL 4 buat masa ini kerana ia memerlukan modal yang besar!

1) Junior Center.

1.1) -Syarat untuk menjadi Junior Center.
a. Untuk menjadi Junior Center, kita perlu membeli simkad sebanyak 100 keping pada harga RM82 sekeping (Sekali beli sahaja). Jadi jumlahnya RM8200, jika anda mahu saya poskan kenalah tambah RM70 sebagai kos penghantaran, kalau nak datang ambil sendiri di HQ, maka tak perlu masukkan kos penghantaran tersebut.

Jumlah yang perlu dibeli: 100 keping
Harga: RM82 sekeping
Kos Penghantaran : RM 70 (Jika perlu)
Jumlah keseluruhan : RM 8200.00 + RM 70 = RM8270

b. Minima sendiri topup mestilah lebih besar daripada RM60 setiap bulan.
c. Kerja sebagai Junior Center. Promote, Promote, Promote dan kembangkan level 1 anda, itu sahaja.

1.2) - Kelebihan Menjadi Junior Center adalah.

a. Komisyen topup anda akan meningkat menjadi:
Level 1 : 10.0% + 1.0% = 11.0%
Level 2 : 3.0% + 1.0% = 4.0%
Level 3 : 13.0% + 1.0% = 14.0%
Level 4 : 1.0%
Level 5 : 1.0%
Level 6 : 1.0%
Level 7 : 1.0%
Level 8 : 1.0%
Level 9 : 1.0%
Level 10 : 1.0%

Level 11 : 1.0%
Sampai Level infiniti tetap dapat 1%

b. Pembelian susulan selepas menjadi Junior Center, tanpa had quantity, sekeping pun boleh. Jika kurang dari 20 keping, harga sekeping adalah RM87, kalau beli 20 keping keatas, ada diskaun lagi RM2 sekeping, menjadi harga RM85, kalau beli 50 keping keatas, dapat diskaun RM5 sekeping, menjadi harga RM82. Jadi adalah untung runcit sedikit disitu.


2
) Service Center.

2.1) -Syarat untuk menjadi Service Center.
a. Untuk menjadi Junior Center, kita perlu membeli simkad sebanyak 220 keping pada harga RM81 sekeping (Sekali beli sahaja). Jadi jumlahnya RM17,820, jika anda mahu saya poskan kenalah tambah RM100 sebagai kos penghantaran, kalau nak datang ambil sendiri di HQ, maka tak perlu masukkan kos penghantaran tersebut.

Jumlah yang perlu dibeli: 220 keping
Harga: RM 81 sekeping
Kos Penghantaran : RM 100 (Jika perlu)
Jumlah keseluruhan : RM 17,820 + RM 100 = RM17,920

b. Minima sendiri top up mestilah lebih besar daripada RM80 setiap bulan.
c. Kerja sebagai Service Center. Promote, Promote, Promote dan kembangkan level 1 anda, itu sahaja.

2.2) - Kelebihan Menjadi Service Center adalah.

a. Komisyen topup anda akan meningkat menjadi:
Level 1 : 10.0% + 2.5% = 12.5%
Level 2 : 3.0% +2.5%= 5.5%
Level 3 : 13.0% +2.5%= 15.5%
Level 4 :2.5%

Level 5 :2.5%
Level 6 :2.5%
Level 7 :2.5%
Level 8 :2.5%
Level 9 :2.5%
Level 10 :2.5%
Level 11 :2.5%
Sampai Level infiniti tetap dapat2.5%

b. Pembelian susulan selepas menjadi Service Center, tanpa had quantity, sekeping pun boleh. Jika kurang dari 20 keping, harga sekeping adalah RM84, kalau beli 20 keping keatas, ada diskaun lagi RM2 sekeping, menjadi harga RM82, kalau beli 50 keping keatas, dapat diskaun RM5 sekeping, menjadi harga RM79. Jadi adalah untung runcit sedikit di situ.

3) Branch.

3.1) -Syarat untuk menjadi Branch Center.
a. Untuk menjadi Branch, kita perlu membeli simkad sebanyak 1500 keping pada harga RM78 sekeping (Sekali beli sahaja). Jadi jumlahnya RM117,000, jika anda mahu saya poskan kenalah tambah RM200 sebagai kos penghantaran, kalau nak datang ambil sendiri di HQ, maka tak perlu masukkan kos penghantaran tersebut.

Jumlah yang perlu dibeli: 1500 keping
Harga: RM 78 sekeping
Kos Penghantaran : RM 200 (Jika perlu)
Jumlah keseluruhan : RM 117,000 + RM 200 = RM117,200

b. Minima sendiri top up mestilah lebih besar daripada RM100
c. Kerja sebagai Branch. Memberi bantuan kepada SC dan JC di bawah mereka.

3.2) - Kelebihan Menjadi Branch adalah.

a. Komisyen topup anda akan meningkat menjadi:
Level 1 : 10.0% + 5.0% = 15.5%
Level 2 : 3.0% +5.0%= 8.5%
Level 3 : 13.0% +5.0%= 18.5%
Level 4 :5.0%

Level 5 :5.0%
Level 6 :5.0%
Level 7 :5.0%
Level 8 :5.0%
Level 9 :5.0%
Level 10 :5.0%
Level 11 :5.0%
Sampai Level infiniti tetap dapat5.0%

b. Pembelian susulan selepas menjadi Branch, tanpa had quantity, sekeping pun boleh. Jika beli kurang dari 20 keping, harga sekeping adalah RM81, kalau beli 20 keping keatas, ada diskaun lagi RM2 sekeping, menjadi harga RM79, kalau beli 50 keping keatas, dapat diskaun RM5 sekeping, menjadi harga RM76. Jadi adalah untung runcit sedikit di situ.

 

Silakan menjadi ahli biasa dengan hanya 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel dahulu dan fokus LEVEL 1 tuan dan puan, kemudian sedikit masa sudah untung income, baru fikirkan UPGRADE untuk LEVEL 4 pula.

 

 

4 Kekuatan terhebat Referral Program WOW Tone Excel!

1)

Bayaran komisyen ini dilakukan pada setiap 21 haribulan terus ke akaun bank tuan dan puan dengan syarat bayaran minima RM30.

2)

Semua pengguna SIM Kad WOW Tone Excel tidak perlu bersusah payah mencari tuan dan puan untuk Top-Up, mereka boleh Top-Up di mana sahaja, tuan dan puan tetap akan dapat komisyen. Mereka tahu bila mereka perlu Top-Up, mereka akan membelinya tanpa disuruh.

3)

Maintain bulanan Top-Up minima hanya RM30 sahaja setiap bulan, tuan dan puan boleh Top-Up kecilRM5 asalkan jumlah sebulan mencapai minima RM30 sahaja dan gunalah kredit tersebut macam biasa.

4)

Jika tak maintain beli Top-Up RM30 sebulan akaun tuan dan puan tidak akan mati, cuma tak layaklah dapat komisyen untuk bulan itu. Tapi ini tak jadi masalah, kerana kebanyakan daripada pengguna prepaid menggunakan prepaid lebih daripada tu setiap bulan.

 

 

Top-Up Tune Talk dijual di mana sahaja, mudah maintain!

 

 

Saksikan bukti income Referral Program WOW Tone Excel!

 

Cukuplah sekadar 5 sahaja bingkisan bukti kejayaan income WOW Tone Excel orang lain yang saya perlu tunjuk kepada tuan dan puan. Jika disenaraikan semua tentu tak muat laman web ini. Mahu lihat bukti kejayaan saya? Ada di bawah, teruskan pemahaman tuan dan puan!


Syarikat Tone Excel Sdn. Bhd.

Tone Excel Sdn. Bhd. (861591-U) telah ditubuhkan pada tahun 2009, untuk meneroka ke dalam industri mudah alih di Malaysia. Tone Excel menggabungkan pengalaman dan kepakaran dari insurans, pemasaran rangkaian dan perkhidmatan kewangan untuk merumuskan saluran dan strategi baru, dengan itu pendapatan dapat diagihkan kepada pengguna dan pelanggan untuk mencetuskan situasi menang-menang.

Tone Excel juga menggabungkan pengalaman dan kepakaran dari insurans, pemasaran rangkaian dan perkhidmatan kewangan untuk merumuskan strategi baru menjana pendapatan.

Pada 10hb Februari 2010, Tone Excel Sdn Bhd dan TuneTalk menandatangani perjanjian untuk menyediakan pengguna mudah alih Malaysia dengan peluang untuk mencapai kebebasan kewangan.

Majlis menandatangani perjanjian kerjasama diantara TuneTalk yang diwakili oleh CEO, En Jason Lo dan ToneExcel pula oleh diwakili oleh Pengerusi, Tuan Syed Kamaruzaman.

 

Pejabat Tone Excel Sdn. Bhd.

 

Visi & Misi Tone Excel Sdn. Bhd.

Visi syarikat Tone Excel Sdn. Bhd.

Visi kami adalah untuk sampai kepada semua pengguna telefon mudah alih dan menawarkan mereka peluang untuk menjana satu lagi sumber pendapatan pasif yang berulang;

Oleh itu bagi membolehkan mereka menghadapi kos sara hidup yang meningkat dan untuk mencapai kebebasan kewangan.

Misi syarikat Tone Excel Sdn. Bhd.

  • Untuk menawarkan platform peluang perniagaan, terutama untuk semua pengguna telefon bimbit prabayar.
  • Untuk menjana dan menikmati pendapatan pasif berulang bagi menghadapi kenaikan kos sara hidup.

 

Ulasan dari Utusan Malaysia

 

Ulasan dari majalah KOSMO

 

Pengesahan pengiktirafan LPKP

 

Lokasi alamat syarikat Tone Excel Sdn. Bhd.

B-2-8 & B-3-8, 
Jalan 3/149E, Taman Sri Indah,
Bangunan Endah Promenade,
Bandar Baru Sri Petaling,
57000 Sri Petaling, 
Kuala Lumpur

 


Semua orang kata mereka suka Referral Program WOW Tone Excel...

 

Salam tuan,

Macam mimpi, inilah diri saya sekarang telah menemui jalan yang betul untuk meraih pendapatan berterusan. Alhamdulilah, marilah bersyukur atas segala rezeki yang Allah pinjamkan kepada kita.

Program penajaan WOW TuneTalk ToneExcel adalah program perniagaan yang telus. Ia adalah sumber income bulanan saya sekarang ini 100% InsyaAllahdan saya tidak bekerja bermajikan lagi.

Sekarang ini income saya semakin hari semakin ada yang bertambah. Inilah jalan yang Allah tunjukkan kepada saya atas kesusahan hidup saya dahulu yang serba serbi susah. Saya percaya WOW TuneTalk ToneExcel juga berpotensi mengubah hidup anda.

Terima kasih Allah. Terima kasih WOW TuneTalk ToneExcel.

 

Mustamam Hussain
Muar, Johor
 

 

 

Bulan 20 July 2010, adalah tarikh saya menyertai WOW Program TuneTalk/ToneExcel ini, maka pada bulan inilah saya perlu berkongsi apa yang saya capai dalam 2 tahun ini dan juga apa tindakan diatas percapaian tersebut, samada ianya baik atau pun buruk.

1) Pendapatan Komisyen: Pada awal-awal dulu, saya buka 3 akaun atas nama saya sendiri, saya susun akaun 1 diatas, akaun 2 dibawah, akaun 3 dibawah sekali, bila saya kembangkan, saya hanya kembangkan di akaun 3 sahaja. Cuma saya pakai 1 simkad sahaja, yang dua lagi saya bagi isteri dan anak saya pakai. Komsiyen pada 20 July 2012 (Cukup-cukup 2 tahun). Bila saya campurkan ketiga-tiga komsiyen tersebut dapat dalam lingkungan RM11,000.

2) Keuntungan jualan runcit simkad, dalam lingkungan RM1,500 sebulan.

3) Komisyen yang lain dalam lingkungan RM1,000

Maka jumlah kasar pendapatan dalam ToneExcel adalah RM13,500. Topup pula, untuk ketiga-tiga akaun tersebut dalam RM400 setiap bulan. Jadi bersih pendapatan dari ToneExcel ini, adalah RM13,000 untuk bulan June 12 sahaja.

4) Motivasi Sendiri: Pada 21hb July 2012, saya telah menghadiahkan diri saya sendiri dengan membelikan sebuah BMW 3-Series secara cash/tunai, tapi bukan baru, 2ndHand sajalah, cuma ianya 100% datang dari komsiyen TuneTalk/ToneExcel ini. Dan saya boleh berkata:

“Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 2 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80, iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM11,000 setiap bulan”

 

Mazelan Abas
010-5232047
Petaling Jaya, Selangor
 

 

 

Pandangan saya tentang program ini:

Salam sejahtera tuan dan puan...

Pada mulanya saya agak skeptikal dan hampir tidak berminat dengan WOW Tune Talk Tone Excel yang hangat diperkatakan.

Kemudian saya berfikir, kenapa ianya hangat sangat, mungkin WOW Tune Talk Tone Excel adalah benar.. tetapi bila seorang rakan terdekat saya secara  menunjukkan saya statement 4 angka beliau dalam masa 1 bulan join telah membuatkan saya tertanya-tanya.

Saya terus join tanpa ragu, saya tak peduli pun siapa penaja saya, yang penting saya dapat join.

Apa yang saya buat cuma mempromosi website rasmi tonegroup saja.

Alhamdulilah saya sudah mendapat hasil WOW Tune Talk Tone Excel tanpa saya sedar dalam masa yang singkat. Saya yakin dengan peluang ini lebih lumayan daripada segala bisnes saya sedia ada.

 

ZAZALI NORDIN (sharemalaysia)
019-7479364
JOHOR BAHRU, JOHOR
http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=240679
 

 

 

Pandangan saya tentang program ini:

Program Toneexcel mempunyai ciri-ciri yang menjaga kepentingan pengguna handphone. Ini kerana mempunyai munafaat kepada pengguna terutama:

(1) Perlindungan Insuran Percuma RM100,000

(2) Mendapat komisen yang berpanjangan kepada kita sendiri dan downline level kita yang membolehkan seseorang mendapat pencen otomatik RM500, RM1,000, RM5,000 sebulan atau lebih daripada itu.

(3) Memperolehi point tiket Air Asia kemana-mana distinasi di seluruh dunia.

Memang sayang kalau kita tidak merebut peluang ini. Selama ini kita menggunakan handphone langsung tidak mendapat apa-apa faedah... Dengan menggunakan simkad toneexcel ini kita mempunyai faedah yang hebat.

Terima kasih.

 

MD. YUSHAK SAJARI
010-8016650
Kuala Kubu Bharu, Selangor
http://tunetalk.ws/111154.php
 

 

 

Saya selalu lihat pelbagai business pelan dekat luar di Malaysia, tetapi yang saya menyertai berapa saja. Saya pernah jual camera, barang permainan dan sebagainya, tetapi hasilnya tidak banyak. Saya sudah menemui tune talk tone excel semenjak 2 tahun yang lepas, tetapi tidak menyertainya disebabkan masa itu saya menyertai dymium xox, satu prepaid card yang berjalan dalam pasaran. Saya tidak dapat hasil di dymium xox.

Pada tahun ini, bulan march saya ambil masa beberapa hari untuk mengkaji tune talk tone excel ini, sebab saya berasa hairan kenapa se lepas 2 tahun tune talk tone excel ini masih kukuh di Malaysia. Selepas mengkaji, saya mula berkeyakinan dan mula mengambil tindakan register sebagai member tunetalk tone excel.Setakat ini saya sudah berjaya mendapat 30 lebih downline dalam masa 2 bulan sahaja. Saya amat gembira sebab tidak pernah saya buat business dan mendapat hasil secepat ini. Terima kasih tune talk tone excel kerana memperkenalkan peluang perniagaan ini. Saya akan berusaha berterusan untuk mencapai target yang saya tetapkan.

Terima Kasih.

 

ROSANNE GOH
010-7017377
JOHOR BAHRU, JOHOR
http://toneexcel.biz/?id=100723
 

 

 

Saya sudah terlibat dengan duit online bisnes ini hampir mencecah 5 tahun. Sebelum ini saya banyak menyertai pelbagai online bisnes.Tetapi satu pun tidak mendatangkan hasil yang di janjikan. Begitulah adat apabila kita menyertai sesuatu online bisnes, adakala untung adakala rugi. Tetapi sejak saya di perkenalkan dengan Refferal Program Tunetalk Toneexcel ini 2 tahun yang lepas, saya mulai sedar sebenarnya untuk memulakan atau menyertai sesuatu perniagaan di internat kita perlu sedar di mana kemampuan kita seperti adakah kita mampu untuk maintain setiap bulan, adakah kita menggunakan produk tersebut dan bukan bebanan kepada kita dan banyak lagi...

Alhamdulillah Program TUNE TALK TONE EXCEL ini menjadi pemangkin baru dunia online bisnes di Malaysia.Belum ada lagi perniagaan yang cukup menguntungkan setakat ini dengan berbekalkan modal RM 80 dan kadar maintan sebulan cuma RM 20 dengan komisyen yang di perolehi sehingga 11% daripada nilaian top up setiap downline. Cukup lumayan. Jangan lepaskan peluang keEMASan ini. Mulakan langkah pertama dengan menjadi pengguna simkad ini.

Terima Kasih.

 

Ibrahim Omar
0105017181
Muadzam Shah, Kuantan, Pahang
http://ibrahimaffiliate.com/biz-tunetalk5.html
 

 

 

Pandangan saya tentang program ini:

Salam Sejahtera,

Hampir 2 tahun saya menyertai Tunetalk-Toneexcel, saya tidak pernah gagal menerima pendapatan setiap bulan. Pelbagai bisnes saya dah sertai termasuk MLM. Jika bulan ini saya menjana pendapatan, namun bulan berikutnya saya hilang pendapatan apabila saya berhenti menaja. Namun dengan menyertai Tunetalk-Toneexcel saya menjana pendapatan setiap bulan meskipun saya berhenti menaja pada bulan tersebut dan bulan berikutnya. Jika rakan-rakan tidak percaya apa yang saya katakan, cubalah dulu dengan hanya membeli kad prepaid Tunetalk-Toneexcel berharga RM80 dan daftar segera sebagai ahli referral Toneexcel sekali seumur hidup. Ianya produk keperluan dan sudah pasti akan memberikan pendapatan seumur hidup kepada anda.

Terima Kasih.

 

Naharudin Mahzin
010-7931335
Sarikei, Sarawak.
http://tunetalk.ws/17342.php
 

 

 

Pandangan saya tentang program ini:

Sudah beberapa jenis perniagaan MLM yang saya telah ikuti tetapi semuanya menemui kegagalan, lantaran itu saya serik dan trouma untuk mengikuti perniagaan MLM ini. Setelah dua tahun saya menyepi dan tidak mahu melibatkan diri dalam sebarang perniagaan MLM, tetapi pada suatu hari pada 21/04/2012 saya telah dikenalkan oleh sahabat saya cikgu Sahad Gafar tentang perniagaan Tunetalktoneexcel dan saya tidak berfikir panjang terus mendaftar jadi ahli Tunetalk kerana saya melihat perniagaan ini ada potensi dan boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan jika dibuat dengan cara betul dan bersungguh sungguh, konsep perniagaan ini begitu mudah dan tidak menganggu tugas harian kita. Pesan saya kepada rakan-rakan diluar sana marilah kita sama sama memperkasakan perniagaan Tunetalk toneexcel ini sebaik mungkin kerana ia boleh memberi pulangan pendapatan yang begitu lumayan dan berbaloi.

Terima Kasih.

 

POINTIN @ RICHARD B. INTUWONG
013-8560599
KUDAT, SABAH
http://toneexcel.biz/index.php?id=101286
 

 

 

Salam sejahtera,

Sudah bermacam-macam bisnes saya buat termasuk la MLM tak kira samada offline @ online tetapi kebanyaknnya tidak berjaya, tetapi dengan bisnes Tunetalk ini saya nampak bisnesnya Simple, Mudah & Modalnya Rendah yg mana semua orang mampu menyertainya & melakukannya secara sampingan hanya 100% dari rumah, tambahan pulak produknya simkad prepaid/talian prepaid adalah satu produk KEPERLUAN, semua orang di Malaysia yang mana setiap orang yg berumur antara 12 tahun - 65 tahun menggunakannya. Bisnes ini sudah KUKUH berada di pasaran sejak 2 tahun lepas & pasaran masih lagi LUAS untuk sesiapa yang POSITIF nak mencari pendapatan sampingan dengan menggunakan handphone...Guna handphone anda dengan BIJAK!!!

Terima Kasih.

 

Zamora @ Zahari Mohd Rais
010-7842669
Johor Bahru, Johor.
http://mrzamorabiz.ws/TuneTalkBiz/80590.html
 

 

 

Pandangan saya tentang program ini:

Satu-satunya peluang yang mempunyai potensi..

Produk keperluan, Modal rendah, Tiada risiko.Satu-satunya produk keperluan yang boleh dijadikan sebagai perniagaan yang mampu memberi pendapatan berulang dengan hanya sekali kerja. Hanya bertukar ke line tunetalk.

Memang rugi jika tidak guna simkad ini, Kerana hari2 pun kita guna handphone..

Terima Kasih.

 

Jeirah Bin Domirin
019-8004801
Penampang , Sabah.
http://tunetalk.ws/107487.php
 

 


Memang rugi melepaskan peluang ini! Orang lain berebut-rebut nak join... Tuan dan puan pula dah ada saya menawarkan diri sebagai leader untuk membantu! Apa tunggu lagi?

 

Umur bukan lagi penghalang. Sudah berusia 12 tahun tentulah pengguna bijak...

Pekerja Asing di Malaysia pun ramai dah jadi pengguna bijak..

Di mana sahaja boleh jalankan bisnes...

24 jam sehari siang dan malam, tiada had untuk berbisnes...

Ramai pengguna bijak di luar sana menanti tuan dan puan...

Semakin ramai pengguna bijak yang mahu merebut peluang menjana pendapatan...

Mulakan langkah pertama tuan dan puan, hanya dapatkan 1 keping sahaja SIM Kad WOW Tone Excel...

Semakin hari semakin untung, semakin seronok jalankan bisnes. Boleh UPGRADE tambah komisyen jika mahu lebih...

Tuan dan puan sentiasa dilindungi insurans semasa menjalankan bisnes...

Walaupun golongan OKU, masih boleh berbisnes...

Semakin seronok mengajak orang lain menjadi pengguna bijak...

Akhirnya kejayaan menanti tuan dan puan, kekayaan adalah pasti...


Tawaran saya bernilai RM1,110 kepada RM110 SAHAJA!

 

Ya! Saya mahu bisnes yang mudah dan cepat berhasil dengan bimbingan, komitmen dan kerjasama Tuan Zazali sebagai leader Referral Program WOW Tone Excel saya serta mudah dihubungi 24 jam untuk saya bertanya.
Ya! Saya mahu jaminan kepuasan kepenggunaan 30 hari wang dikembalikan.
Ya! Saya setuju dan mahu menempah SIM Kad WOW Tone Excel dengan bayaran RM110 sahaja.

 

Saya Menawarkan KELEBIHAN Ini Kepada Tuan Dan Puan:

HARGA

1 keping SIM Kad WOW Tone Excel (mengandungi kredit airtime RM30)

RM90.00

Buku panduan ToneExcel Mazelan Abas

RM10.00

Sebuah laman web promosi Tone Excel ShareMalaysia

RM600.00

Ilmu Tone Excel ShareMalaysia Online Marketing (rare)

RM150.00

Ilmu Tone Excel Leadership ShareMalaysia Offline Marketing

RM150.00

Ilmu Tone Excel Online & Offline Table-Talk Closing Set (rare)

RM100.00

Tanggungan pengurusan pesanan dan penghataran Pos Malaysia

RM10.00

Privasi menelefon saya bila-bila masa 24/7 untuk pertanyaan

PERCUMA

Limited Personal coaching

PERCUMA

Lifetime Support FB Secret Group Geng Tone Excel ShareMalaysia

PERCUMA

Website promosi ToneExcel Mazelan Abas

PERCUMA

Perkhidmatan pengurusan pendaftaran downline

PERCUMA

NILAI PELABURAN SEBENAR

RM1,110.00

NILAI TAWARAN TERHAD SEKARANG!

RM110.00 SAHAJA

Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan! Tuan dan puan boleh join sesiapa leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya?

Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya.

Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! 100% dijamin menjadi! Ciptalah kejayaan seperti downline saya yang lain!

 

 

Maklumat penaja adalah privacy. Maklumat nama, nombor telefon dan nombor IDP penaja tuan dan puan hanya dimaklumkan secara automatik kepada tuan dan puan setelah selesai menghantar borang pembelian.


"Jaminan Tanpa Risiko 100% Kepuasan Penggunaan & Pemulangan Wang Dalam 30 Hari"


Mulakan bisnes tuan dan puan dengan leader yang betul!

Tentu mudah tuan dan puan dapat lebih RM3,000 sebulan!

 

Apa alasan yang nak dipeningkan lagi ni..?

Tuan dan puan terfikir "masalah besar" seperti ini?

“Saya tak boleh cari orang dan tak pandai nak explain semua benda ni A to Z”

“Kalau panjang lebar saya bercerita, 3-5 hari saya follow up dekat pm dan email, last-last diorang tak nak join.. macam mana nak dapat downline?”

“Saya betul-betul berminat nak dapat income dengan bisnes ni.. masalahnya saya kerja 12 jam, takde masa nak online dan nak sembang lebat dekat kedai mamak.. boleh ke saya buat bisnes ni tuan?”

Saya mahu jalankan bisnes ni, boleh ke kalau saya tak perlu menjawab call?

“Kalaulah boleh ada orang yang nak jalankan semuanya, saya usaha sikit tinggal tunggu untung je memang best la!”

 

 

Tuan dan puan tidak bersendirian. Ya! 10 Manfaat kelebihan bersama "The Best Leader" yang betul tentu akan berjaya!

1) Leader Zazali Nordin membantu tuan dan puan mendapat untung berulang kali.

2) Leader Zazali Nordin seorang leader yang berpengalaman dengan network marketing.

3) Leader Zazali Nordin membantu support dan bimbingan kepada tuan dan puan.

4) Leader Zazali Nordin membantu memberikan komitmen semasa tuan dan puan menjalankan bisnes ini.

5) Leader Zazali Nordin tidak memikirkan komisyen keuntungan diri sendiri semata-mata.

6) Leader Zazali Nordin mempunyai pengetahuan mendalam tentang bisnes ini dan pemasaran online.

7) Leader Zazali Nordin membantu menjimatkan masa tuan dan puan menjalankan bisnes ini.

8) Leader Zazali Nordin mudah dihubungi oleh tuan dan puan 24 jam setiap hari.

9) Leader Zazali Nordin menyediakan sistem hebat yang terbukti berkesan untuk mudah menaja.

10) Leader Zazali Nordin membantu menguruskan A to Z semua prospecting, closing, LEVEL, dan downline tuan dan puan.

 

 

Ya! 20 solusi terhebat yang dijanjikan jika sertai saya! Tentu segala masalah selesai!

1) Tidak perlu keluarkan apa-apa modal lagi.

2) Tidak perlu keluar rumah berjumpa prospek.

3) Tidak perlu melakukan memproses pos penghantaran.

4) Tidak perlu mengenal upline dan downline sama sekali atau menghubunginya.

5) Tidak perlu nak bercakap pm, sms, email prospek untuk cerita panjang lebar.

6) Tidak perlu nak iklan penat sana sini tanpa ada hasil.

7) Tidak perlu nak terangkan A to Z tentang kelebihan Referral program dan SIM Kad WOW Tone Excel kepada prospek.

8) Tidak perlu terlalu rajin atau berpenat lelah, sesuai untuk yang jenis minat online 24 jam.

9) Tidak perlu kemahiran IT yang tinggi untuk bermula.

10) Tidak perlu memikirkan menyusun network dan mengajar downline tentang apa yang perlu dilakukan.

11) Tidak perlu mencari atau mencuba strategi atau ilmu sistem mempromosi yang lain.

12) Tidak perlu menawarkan janji atau apa-apa lagi kepada prospek.

13) Tidak perlu membina website.

14) Tidak perlu ada kemahiran kepimpinan menjadi leader.

15) Tidak perlu bersusah payah berurusan untuk membeli stok SIM Kad

16) Tidak perlu bersusah payah datang ke bisnes preview.

17) Tidak perlu penat-penat beratur ke HQ.

18) Tidak perlu bersusah payah mengajar apa-apa kepada downline kepada downline.

19) Tidak perlu bersusah payah untuk menjawab segala persoalan downline.

20) Tidak perlu learning, planning, prospecting, spreading flyers, meeting, appointment, table talk, closing, ordering, posting, registering, personal coaching dan duplicating.

 

 

5 persoalan umum yang sering ditanya...

1) Soalan: Apa berlaku sekiranya akaun UPLINE saya terbatal?

Jawapan:

  • Tidak mempengaruhi komisyen tuan dan puan sama sekali.
  • UPLINE tersebut tidak akan meraih sebarang komisyen dari tuan dan puan dan keseluruhan network mereka.

2) Soalan: Apa berlaku sekiranya akaun DOWNLINE saya terbatal?

Jawapan:

  • Network DOWNLINE tersebut akan menjadi network tuan dan puan.
  • Tuan dan puan akan meraih komisyen dari network DOWNLINE tersebut macam biasa.
  • DOWNLINE tersebut tidak akan meraih sebarang komisyen lagi sama sekali.

3) Soalan: Apa yang saya perlu lakukan selepas menyertai network tuan?

Jawapan:

  • Aktifkan SIM Kad WOW Tone Excel tuan dan puan mengikut ID penaja yang saya berikan bersama.
  • Hanya mempromosi laman web milik tuan dan puan yang saya berikan sahaja.

4) Soalan: Saya tidak reti mempromosi. Adakah perlu mengeluarkan modal?

Jawapan:

  • Saya akan ajarkan semua cara-caranya.
  • Tidak perlu mengeluarkan modal walaupun 1 sen.

5) Soalan: Jaminan 30 hari wang dikembalikan dan apa syaratnya?

Jawapan:

  • Ya. Sekiranya SIM Kad Tone Excel yang saya kirimkan tidak sampai.
  • Ya. Sekiranya ilmu yang saya ajarkan tidak menjadi pendapatan lumayan.
  • Syaratnya tuan dan puan hanya mengembalikan SIM Kad yang belum diaktifkan kepada saya.

Jika ada lagi persoalan, silakan ke halaman ini.


Antara bukti orang puas hati bersama leader Zazali Nordin...


WOW! Ilmu saya dapat pujian 4 bintang dari otai Tone Excel!

 
 

1. Teknik yang di tunjukkan dalam panduan adalah bagaimana menjadi seorang leader di dalam bisnes Tone Excel dengan menggunakan promosi secara offline. Melihat kepada langkah pertama sehingga langkah terakhir serta dikongsikan rahsia kejayaan yang diberikan saya percaya jika diikuti 100% apa yang diajar insyallah dapat membantu setiap ahli yang terlibat.

Melihat kepada panduan yang diberikan langkah demi langkah saya rasa tak mustahil sehari paling kurang seorang untuk mendapat downline dan tak mustahil menjadi 10 orang sehari @ lebih.

2. Saya paling suka ilmu dalam POWER OF LEVERAGING: Bisnes ni perlukan kerja berpasukan. Insyallah membantu.

3. Daripada 5 bintang saya berikan 4 bintang.

 

Ahmad Tarmizi
010-5456479
Sim Kad Ajaib Untuk Semua
Manjung, Perak
Website: http://nastkreatifstore.com/simkadajaib
Facebook: https://www.facebook.com/hajimdis
a

 

 

WOW! Saya boleh ajar orang menjadi hero dari zero!

 

 

 

WOW Tone Excel Servis Centre Pahang
Ahmad Sabri
010-5423041
Kuantan, Pahang
Website: http://sifutoneexcel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/AhmadSabri123

 

 

WOW! Teknik saya diakui lengkap!

 

 

 

Isma Hanif
010-5325099
Mata Ayer, Perlis
Website: http://www.barizanif.com/
Facebook: https://www.facebook.com/barizanif

 

 

WOW! Dengan saya mustahil gagal! Biar betul tuan?

 

 

 

MOHAMMAD NUR HALIM BIN NADZERI
0111-8546597
Kuala Pilah, Negeri Sembilan
IDP: 217999
Website: http://www.halimbrothers.com/
Facebook: https://www.facebook.com/halimbrothersgroup

 

 

WOW! Inilah formula sebenar bisnes networking!

 

 

 

Iza Hazwani
Skudai, Johor
IDP: 242401
Website: http://izahazwani.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ezord

 

 

WOW! Teknik saya sesuai dengan semua prospek!

 

 

 

Faidul Rahhim
010-5216377
Semanggol, Perak
IDP: 152264
Website: http://www.jutawantoneexcel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/frahhim

 

 

WOW! Saya dapat pujian Superb dan diakui proven!

 

 

 

Zulkifli Mohamad
010-5348507
Jertih, Terengganu
IDP: 156181
Facebook: https://www.facebook.com/zulsvr

 

 

WOW! Diakui proven oleh otai IM Malaysia!

 

 

Nama saya Razif Yusof dan saya adalah seorang usahawan internet, IM tegar. Saya juga seorang usahawan WOW Tone Excel sepenuh masa. Memang WOW! Saya telah menerima input teknik marketing WOW Tone Excel dari Zazali Nordin pada 20 May 2013 yang lalu. Setelah genap 1 bulan saya telah menggunakannya, saya mendapati teknik yang diajarkan oleh beliau amat berkesan untuk memajukan perniagaan WOW Tone Excel saya ke tahap yang memberangsangkan dan menjamin saya dapat melakukan jualan secara konsisten serta mengembangkan network saya dengan pendekatan yang lebih mudah.

Sekarang ini saya adalah seorang leader WOW Tone Excel dan saya mempunyai rangkaian network saya sendiri. Teknik WOW Tone Excel dari Zazali Nordin memberikan impak tersendiri dan saya benar-benar sudah merasakan keberkesanan dan hasil dari teknik ini. - Razif Yusof.

 

Full-Timer WOW Tone Excel Servis Centre / Online Marketer
Razif Yusuf
019-5655109
Penang, Penang
IDP: 206710
Website : http://www.bisnestoneexcel.asia
Facebook: https://www.facebook.com/razifyusof

 

 

Jujur saya tak sangka dapat segala testimonial ini. Saya tidak berniat bermegah dengan ini semua! Pada saya, siapa yang berusaha dia pasti akan berjaya satu hari nanti dengan bisnes sekecil RM110 ini!

Tuan dan puan mahu melihat sahaja kejayaan orang lain?

 


Tawaran saya bernilai RM1,110 kepada RM110 SAHAJA!

 

Ya! Saya mahu bisnes yang mudah dan cepat berhasil dengan bimbingan, komitmen dan kerjasama Tuan Zazali sebagai leader Referral Program WOW Tone Excel saya serta mudah dihubungi 24 jam untuk saya bertanya.
Ya! Saya mahu jaminan kepuasan kepenggunaan 30 hari wang dikembalikan.
Ya! Saya setuju dan mahu menempah SIM Kad WOW Tone Excel dengan bayaran RM110 sahaja.

 

Saya Menawarkan KELEBIHAN Ini Kepada Tuan Dan Puan:

HARGA

1 keping SIM Kad WOW Tone Excel (mengandungi kredit airtime RM30)

RM90.00

Buku panduan ToneExcel Mazelan Abas

RM10.00

Sebuah laman web promosi Tone Excel ShareMalaysia

RM600.00

Ilmu Tone Excel ShareMalaysia Online Marketing (rare)

RM150.00

Ilmu Tone Excel Leadership ShareMalaysia Offline Marketing

RM150.00

Ilmu Tone Excel Online & Offline Table-Talk Closing Set (rare)

RM100.00

Tanggungan pengurusan pesanan dan penghataran Pos Malaysia

RM10.00

Privasi menelefon saya bila-bila masa 24/7 untuk pertanyaan

PERCUMA

Limited Personal coaching

PERCUMA

Lifetime Support FB Secret Group Geng Tone Excel ShareMalaysia

PERCUMA

Website promosi ToneExcel Mazelan Abas

PERCUMA

Perkhidmatan pengurusan pendaftaran downline

PERCUMA

NILAI PELABURAN SEBENAR

RM1,110.00

NILAI TAWARAN TERHAD SEKARANG!

RM110.00 SAHAJA

Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan! Tuan dan puan boleh join sesiapa leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya?

Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya.

Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! 100% dijamin menjadi! Ciptalah kejayaan seperti downline saya yang lain!

 

 

Maklumat penaja adalah privacy. Maklumat nama, nombor telefon dan nombor IDP penaja tuan dan puan hanya dimaklumkan secara automatik kepada tuan dan puan setelah selesai menghantar borang pembelian.


"Jaminan Tanpa Risiko 100% Kepuasan Penggunaan & Pemulangan Wang Dalam 30 Hari"


BISNES TERBAIK + LEADER TERBAIK = WOW!!!

Masa depan cerah menanti orang bijak yang pantas bertindak merebut peluang. Ya! Tuan dan puan salah seorang darinya. Dalam banyak punca rezeki dari internet, siapa tahu dapat rezeki melimpah ruah dengan Referral Program WOW Tone Excel, dan berjaya!

Saya berani jamin bisnes ini membatu tuan dan puan!

  • Bebaskan diri dari hutang
  • Perkahwinan
  • Membayar rumah, kereta, bil dan lain-lain
  • Menambah duit simpanan di bank
  • Beli makanan, melancong, perlindungan dan lain-lain
  • Apa sahaja yang menggunakan duit dalam kehidupan yang serba mencabar ini

 

"Kejayaan Bila Bersama Lebih Cepat Dicapai"
"Kita Pantas Berusaha, Kita Pantas Berduit"

 

BUKAN BISNES JUAL TOP-UP!
Memperkenalkan SIM Kad WOW Tone Excel saja...
GUNAKAN SIM KAD MACAM BIASA!
Top-Up kredit sendiri RM30 setiap bulan...
PELUANG INCOME MENINGKAT SEHINGGA JUTAWAN!

Tuan dan puan telah berjaya!

Soalan saya:

"Ada tak dalam 40 orang kawan-kawan sama ada online atau offline?"
"Ok, dari 40 tu ada tak dalam 20 orang yang sudah bekerja?"
"Dari 20 yang dah bekerja tu ada tak 10 orang yang ada simpanan RM110 dalam bank...?"
"Ok, confirm tak paling kurang 5 orang yang ada simpanan RM110 tu...?"
"Ok, ada tawaran bimbingan dari the best leader Zazali Nordin?"

Jawapan saya:

"So... syarat tuan dan puan berjaya dah ada... cuma tuan dan puan je yang belum pasti...!"

 

Sematkan dalam diri "Saya Memang Boleh Buat!" macam Zazali Nordin sebab beliau pun bermula dari 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel!

Contoh jika mahukan dengan 10 orang ahli sahaja, betapa mudahnya menghasilkan pendapatan berterusan dengan 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel, RM110.00 sekali seumur hidup!

LEVEL 1, 10 ahli = tuan dan puan promote dan saya bantu sampai closing..
LEVEL 2, 100 ahli = walaupun tuan dan puan tidak promote, downline yang promote dan saya bantu sampai closing..
LEVEL 3, 1000 ahli = walaupun tuan dan puan tidak promote, downline yang promote dan saya bantu sampai closing..
Lebih lagi ahli = walaupun tuan dan puan tidak promote, downline yang promote dan saya bantu sampai closing..
 
Tuan dan puan hanya tunggu komisyen mereka Top-Up setiap bulan. RM3K setiap bulan dan meningkat secara pasif dengan permulaan 10 ahli sahaja! Tak perlu apa-apa follow up kepada downline!

 

Ya! Saya bantu sampai bisnes jadi semudah 1 2 3 sahaja tuan dan puan...

1) Mengaktifkan SIM Kad tuan dan puan mengikut IDP penaja yang diberikan. (sekali sahaja)

2) Mempromosi website yang diberikan mengikut ilmu yang saya ajarkan tanpa perlu fikir dan bermodal apa-apa. Biarkan saya sebagai leader take over prospek dari promosi tersebut sehingga closing dan automatik menjadi ahli tajaan tuan dan puan.

3) Tunggu komisyen bulanan WOW Tone Excel tuan dan puan masuk.

 

Screenshot original salah satu akaun WOW Tone Excel En. Mazelan Abas!

 

Sebagai leader saya memberikan komitmen membantu tuan dan puan supaya berjaya seperti En. Mazelan Abas!

Tonton bukti video komitmen En. Mazelan Abas di bawah ini sampai habis untuk lebih memahami Referral Program WOW Tone Excel memberi RM100,00 sebulan kepada tuan dan puan.

 

Pastinya tuan dan puan tidak rugi, bermula sahaja terus mendapat keuntungan dan faedah program ini kerana bertindak bijak menjadikan penggunaan handphone sendiri sebagai aset menjana pendapatan lumayan setiap 11, 21 dan 31 haribulan sepanjang hidup!

Dijanjikan tiada risiko dan peluang masa depan cerah! Percayalah saya membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Selama 4 bulan dengan bisnes ini sekarang saya meraih lebih RM3,000 sebulan.smiley Saya belum meraih RM100,000 sebulan macam En. Mazelan Abas, tetapi saya yakin InsyaAllah income bulanan Referral Program WOW Tone Excel saya akan terus meningkat!

Semakin ramai meraih income ribuan ringgit dengan starting 1 keping SIM Kad sahaja! Bisnes ini, saya, En. Mazelan Abas dan segala testimonial dari individu melayu, cina, india serta bumiputera dari Sabah dan Sarawak adalah BENAR! Sudah berazam untuk bebas masalah kewangan? Saya nasihatkan tuan dan puan buat bisnes ini. Modalnya hanya 1 keping SIM Kad Wow Tone Excel.

 

Saya JANJI bantu sampai berjaya!

 

>>Bertindaklah Tuan Dan Puan... InsyaAllah Mencapai Impian...<<

 

Mungkin sedikit masa untuk miliki kereta dan rumah idaman. Tapi bebas berduit RM3K dan lebih sebulan itu saya berani jamin setelah menggunakan ilmu yang saya tunjuk ajarkan langkah demi langkah! RM110 turning point yang mengubah hidup tuan dan puan selamanya!


 

Kredibiliti dan kejayaan saya

Jangan risau! Saya seorang online marketer sepenuh masa berpengalaman dengan reputasi membantu ramai orang menjana income secara online dengan jayanya. Di sini saya muncul dengan Referral Program WOW Tone Excel yang lebih simple dan lebih lumayan untuk tuan dan puan serta semua orang. Terbukti terdapat ramai individu yang telah berjaya menggunakan ilmu promosi saya! Tentu tuan dan puan akan menyusul selepas ini.

Walaupun lumayan, proses menjalankan bisnes Referral Program WOW Tone Excel konvensional adalah learning, planning, prospecting, spreading flyers, meeting, appointment, table talk, closing, ordering, posting, registering, personal coaching dan duplicating. Sertai saya semuanya dapat dijalankan semudah 123 dan tunggu komisyen tanpa perlu fikir apa-apa!smiley

 

Saya buktikan keberkesanan dapat lebih RM3,000 sebulan!

Screenshot original salah satu akaun WOW Tone Excel saya. Income saya sudah meningkat lebih RM3,000 sebulan!

 

Bagaimana cara saya jadikan RM3,000 sebulan BOLEH berjaya?

Jangan buang masa mengkaji lagi, saya Zazali Nordin sudah mengkaji Referral Program WOW Tone Excel sebelum saya promote kepada tuan dan puan. Jika bertangguh memang tak berjaya! Hari ini masanya tuan dan puan merebut peluang ini sekarang!

Jujur saya kata inilah program pendapatan pasif sebenar di Malaysia, tetapi bukan duduk diam dapat duit atau program cepat kaya. Memang untuk cepat kaya pun!smiley Apa tidaknya, tuan dan puan promote, kemudian puas hati untuk slow dan ahli lain yang Top-Up, tuan dan puan dapat duit dan terus meningkat sampai bila-bila walaupun tak berapa aktif promote selagi menggunakan SIM Kad WOW Tone Excel!

Adakah saya menjamin kejayaan yang sama seperti saya? Hanya Allah yang menjamin rezeki tuan dan puan. Jaminan saya bisnes ini tiada risiko kerugian serta kepuasan tuan dan puan menyertai bisnes ini bersama saya kerana ramai downline saya juga meraih income lumayan menggunakan apa yang saya ajarkan dan untung ribuan ringgit sehingga mampu UPGRADE keahlian menjadi JUNIOR CENTER (paling murah pun RM8,300). Bersabarlah, InsyaAllah kejayaan milik tuan dan puan jua.

 

Ini kerana saya BANTU tuan dan puan mempromosi!

Analogi kejayaan sungguh mudah:

  1. Tuan dan puan mendapatkan 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel melalui pembelian di laman web ini.
  2. Tuan dan puan mempunyai leader terbaik sebagai mentor untuk merujuk segala maklumat berkaitan.
  3. Tuan dan puan dibekalkan laman web promosi serta ilmu mempromosi yang terbaik, mudah dan percuma.
  4. Tuan dan puan menggunakan etika kerja dan sistem yang terancang serta tidak bertindih.
  5. Tuan dan puan mudah maintain kerana ilmu promosi dan sistem menjamin kadar konversi tajaan yang tinggi.

Kaedah diaplikasikan:

  1. Pembelian dan pengaktifan 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel dari laman web ini menjadikan tuan dan puan ahli rangkaian saya dan mendapat segala manfaat yang saya janjikan.
  2. Leader yang baik membantu sebarang pertanyaan tuan dan puan agar maklumat bisnes dapat disalurkan lebih efisyen ke seluruh rangkaian.
  3. Laman web mempromosi sangat konversi membangkitkan kesedaran prospek supaya mengetahui lebih lanjut tentang Referral Program WOW Tone Excel.
  4. Prospek tuan dan puan diuruskan oleh leader sebelum closing sehingga selepas membuat pembayaran dan prospek tersebut menjadi downline tuan dan puan. Ia berterusan untuk semua duplikasi mengembangkan network tuan dan puan.
  5. Maintain RM30 sebulan dapat dari 1 tajaan, konversi laman web yang tinggi menjamin tuan dan puan dapat 10 ahli sebulan. Itu baru komisyen "Fast Track" sudah menjamin maintain, belum termasuk komisyen "Top-Up" dan duplikasi! Saya jamin 100% tiada masalah maintain walaupun tuan dan puan menaja 1 ahli sahaja sebulan.

Fakta RM1,110 tawaran RM110 pembelian di wealthytunecoaching.com

  1. RM90 harga rasmi untuk 1 keping SIM Kad WOW Tone Excel yang ditetapkan pihak syarikat seluruh Malaysia.
  2. RM10 kos penghantaran menggunakan Pos Malaysia saya menghantar SIM Kad kepada tuan dan puan.
  3. RM10 RM1,010 adalah harga teknik, tools, laman web, ilmu pemasaran serta komitmen seumur hidup tuan dan puan untuk perkhidmatan saya sebagai leader yang membantu memudahkan tuan dan puan menjalankan bisnes ini sehingga berjaya.
  4. Saya tiada keuntungan terhadap harga RM110 ini. Saya menawarkan peluang untuk saya mahu berjaya membina network bersama tuan dan puan.

Saya hanya untung selepas tuan dan puan mendapat keuntungan! Sebab itu saya bersungguh-sungguh membantu tuan dan puan berjaya dengan bisnes ini. Apa yang pasti, ini bukan bisnes saya atau bisnes orang lain, bisnes ini kepunyaan tuan dan puan! Semoga saya sampaikan ini dapat memberi kefahaman yang jelas kepada tuan dan puan. Ambilah peluang sebagai ahli Referral Program WOW Tone Excel bersama saya!

Kalau bukan sekarang, bila lagi?

Kalau bukan peluang di sini, mana lagi?

Saya sudah bersedia membantu tuan dan puan...

Zazali Nordin @ sharemalaysia
Usahawan online sepenuh masa
Telefon: 0197479364
Lokasi: Johor Bahru, Johor
 

“Orang-orang yang berjaya juga ada perasaan takut nak mulakan sesuatu, risau kemungkinan gagal, penat dan malas pun kadang kala ada juga. Tetapi, mereka lakukan anyway tak kira rasa takut, risau atau malas yang melanda."
"Untuk berjaya dengan RM110 we just have to do it no matter what!”

Memang MUDAH! Memang WOW!


- Dengan RM110 dijamin senang-senang boleh untung purata paling kurang RM100 setiap hari. Cara mudah hanya duduk rumah pun tetap logik hasilkan pendapatan pasif RM50,000! Tuan dan puan pasti tahu di mana hendak bermula, tanpa terasa otak dipenuhi dengan terlalu banyak info. Langkah seterusnya akan jelas dan terus boleh jana income extra serta merta.

- Tak perlu pandai bisnes, 100% bimbingan diberikan sehingga berjaya, hanya RM110 dan tuan dan puan dengan mudah menjana pendapatan 3 - 4 - 5 angka setiap bulan, hanya perlu sedikit pengetahuan IT sekadar tuan dan puan pandai copy & paste dan akses internet.

- Jika mahu berjaya dengan Referral Program WOW Tone Excel adalah lebih mudah jika tuan dan puan dapatkan strateginya dari pakar yang sudah berjaya melakukannya. Saya dah pun berjaya melakukannya dengan cepat, berkesan dan dapat pulangan dalam jangka masa yang singkat. Bukti sudah ada, apa lagi? Cepat join dan saya akan tunjuk langkah demi langkah bagaimana cara untuk berjaya.

 

Semua sudah terbukti! Confirm berjaya tuan dan puan!

 

Lihat testimonial WOW Tone Excel
Lihat testimonial Bersama leader Zazali Nordin

Testimonial kejayaan sahabat lain bersama Referral Program WOW Tone Excel dan Zazali Nordin sudah ada! Tuan dan puan bila lagi?

 

Dapatkan SIM Kad sekarang!!!

 

Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan! Tuan dan puan boleh join sesiapa leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya?

Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya.

Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! 100% dijamin menjadi! Ciptalah kejayaan seperti downline saya yang lain!

 

 

Maklumat penaja adalah privacy. Maklumat nama, nombor telefon dan nombor IDP penaja tuan dan puan hanya dimaklumkan secara automatik kepada tuan dan puan setelah selesai menghantar borang pembelian.


"Jaminan Tanpa Risiko 100% Kepuasan Penggunaan & Pemulangan Wang Dalam 30 Hari"


Saya bukan mahukan duit tuan dan puan! Tetapi saya mahu membantu tuan dan puan!

 

AKHIR KATA DARI SAYA

Saya tahu tuan dan puan rajin dan kuat berusaha untuk kejayaan. Terus makan gaji itu bukan kejayaan sebenar kerana 9/10 rezeki datangnya dari bisnes. Cari bisnes terbaik, langkah pertama perlu dipastikan betul! Tersalah pilih bisnes menyebabkan semua usaha walaupun rajin menjadi sia-sia dan melangkah lebih jauh meninggalkan kejayaan! Referral program WOW Tone Excel terbaik kerana berbisnes tanpa menyusahkan diri untuk servis kepada pelanggan.

Tentu SIM Kad adalah keperluan harian. Yang paling best maintenance top-up RM30 sahaja pun untuk kegunaan sendiri juga. Selama ini pakai SIM Kad lain pun tuan dan puan perlu top-up, malah lagi mahal dan tidak diberi peluang berbisnes dengannya. Tak join bisnes ini, tak pakai SIM Kad ini, terus pakai SIM Kad lain akan menyebabkan semakin rugi dan semakin menghabiskan duit tuan dan puan.

Income bisnes VS income makan gaji

Adakah tuan dan puan selesa tanpa sebarang masalah membayar keperluan asas seperti rumah dan kenderaan dengan gaji sedia ada dalam keadaan ekonomi sekarang?

Adakah tuan dan puan masih dapat membayar keperluan asas tersebut sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini jika tiada sumber income lain selain gaji sedia ada?

Bisnes Referral Program WOW Tone Excel

1) Masalah yang diselesaikan?

Income selain gaji sedia ada

2) Apa yang diinginkan tercapai?

Income yang berterusan
Income yang terus meningkat
Income dari usaha sambilan

 

Suatu yang tidak lagi mengejutkan sering saya dengar di tempat business preview Referral Program WOW Tone Excel bahawa ramai ahli yang mengaku "saya cuma closing 10 ahli saja tuan setakat ini, mampulah buat bayar duit rumah, ansuran kereta". Saya tersenyum lebar mendengarnya sambil dalam hati "mungkin beliau bersama leader yang baik dan duplikasi menjadi, walaupun slow pasti ada rakan lain di network beliau akan bergerak dan beliau dapat hasil".

Ini bukan cerita rekaan, tuan dan puan boleh pergi sediri ke mana sahaja tempat business preview Referral Program WOW Tone Excel di seluruh negara, silakan tanya kepada sesiapa yang tuan dan puan mahu di sana.

Cabaran saya kepada tuan dan puan

Bolehkah tuan dan puan ajak 10 orang saja dulu guna prepaid WOW Tone Excel ini? Jika tuan dan puan kata bahawa mampu ajak 10 orang untuk guna prepaid ini, tuan dan puan sebenarnya sudah berpeluang besar menuju kejayaan dan kekayaan. Inilah yang saya lakukan tidak lama dulu, dan inilah juga yang downline saya lakukan. Hasilnya dalam masa yang singkat saya meraih lebih RM3,000 sebulan (silakan lihat bukti bank statement saya di atas).

Kalau network tak berkembang, tak mungkin saya meraih jumlah itu. Ini membuktikan bahawa network downline saya juga berkembang dengan cepat! Ini juga membuktikan input dan ilmu semudah 123 yang saya sediakan berjaya menjadikan semua orang meraih income! Jujur saya kata, saat saya menulis laman web ini sebenarnya downline LEVEL 1 saya belum sampai 60 orang...smiley

Sahut cabaran ini, beri peluang kepada diri tuan dan puan

Peluang sudah didedahkan, bukti sudah ditunjukan, kejayaan sudah didorong, testimonial sudah dipaparkan, jaminan sudah dijanjikan, kebolehan saya sebagai leader sudah diceritakan... Apa lagi yang tuan dan puan mahu?

Bisnes ini milik semua pengguna handphone

Kalau tuan dan puan tiada RM110 atau ada RM110 tapi merasa berat nak join bisnes ini sekarang, memang sah bisnes ini milik tuan dan puan! Gunakanlah RM110 terakhir yang ada itu menjadi pendapatan segera "fast-track" RM20 setiap hari sekurang-kurangnya! Tak sampai seminggu dah balik modal dalam account! Setiap downline tentu akan top-up selepas itu, akan dapat lagi dan jangan terkejut pada bulan ke-2 income apabila network berkembang sudah menjadi 3 angka dan terus meningkat sampai bila-bila. Terus terang ini bisnes untuk orang yang takde duit, sebab itu tuan dan puan kena join! Dah join baru senang berduit!smiley

 

PENAFIAN:

Saya bukan bangga kejayaan diri. Saya tahu tuan dan puan mahu melihat bukti terlebih dahulu sebelum membuat keputusan sama ada tuan dan puan sesuai bersama saya atau tidak. Ini penting terhadap reputasi dan perkhidmatan saya bersama tuan dan puan kerana Referral Program WOW Tone Excel BUKAN untuk orang yang malas bekerja untuk kejayaan sendiri. Saya berusaha awal sedikit daripada tuan dan puan untuk sampai ke tahap sekarang, saya pasti tuan dan puan boleh berjaya dalam masa yang lebih singkat dengan bantuan saya.

Saya tidak tahu siapakah dan apakah etika kerja yang diamalkan oleh tuan dan puan. Jika tuan dan puan bercadang untuk tidak berbuat apa-apa, tentu kegagalan dijangka. Sekiranya mengikut etika kerja saya, tentulah tuan dan puan akan menjana lebih banyak duit daripada sekarang setelah berusaha secara berterusan (Istiqomah). Saya mahukan tuan dan puan mengikuti langkah saya dan TIDAK BOLEH rugi sama sekali.smiley

Namun begitu, kalau tuan dan puan terlalu malas atau mengamal sikap yang menghalang kejayaan sendiri, jujur saya kata saya tidak boleh membantu tuan dan puan, besar kemungkinan tiada sesiapa pun boleh, melainkan tuan dan puan sendiri berazam dan mengubah diri. Oleh itu, demi memastikan kejayaan, tuan dan puan perlu ikut semua yang saya sediakan. Ianya mudah dan ringkas, tidak meletihkan, dan jangan segan menghubungi saya 24 jam bila-bila masa, sehingga benar-benar berjaya! smiley

 

>>Tunggu Apa Lagi... Bertindaklah Segera Tuan Dan Puan...<<

 

Siapa pun tuan dan puan di luar sana, semoga berjaya dan ribuan terima kasih kerana sudi melawat website ini. Sekiranya masih kurang jelas, jemput baca semula keseluruhan website ini atau hubungi saya bila-bila masa. Saya telah menyampaikan segala maklumat yang perlu, berkenaan faedah bisnes ini serta kelebihan-kelebihan tertentu sekiranya tuan dan puan menyertai bisnes ini bersama saya.

Saya berjaya kerana memahami sepenuhnya kelebihan Referral Program WOW Tone Excel serta menjalankan bisnes ini dengan ilmu yang paling mudah, cepat dan berkesan. Sebelum saya berjaya pun saya tidak terus join hentam buta walaupun saya percaya bisnes ini memang terbaik. Oleh itu, saya menyeru tuan dan puan membaca semula keseluruhan apa yang telah saya sampaikan sebelum membuat keputusan menyertai bisnes ini.smiley

Melepaskan peluang itu lebih rugi daripada kegagalan!

Tak akan berjaya seseorang itu selagi sentiasa melepaskan peluang!

Teknik ini bukan hanya menjadi pengguna SIM Kad WOW Tone Excel, tetapi sebuah sistem panduan langkah demi langkah bagaimana memiliki satu sistem pemasaran networking yang mampu menjana pendapatan 5 angka di internet.

Saya menjangkakan teknik ini pasti akan laris di pasaran. Sebelum orang lain menggunakan teknik yang saya kongsikan adalah lebih baik tuan dan puan dahulu yang melakukannya dan mulalah membina aset serta kekayaan dalam perniagaan Referral Program WOW Tone Excel. Jadi bertindak sekarang. Miliki teknik hebat ini sebelum terlambat.

 

Tuan dan puan mahu berjaya? Jangan segan hubungi saya. Saya akan bantu! smiley

Mahu PM di Facebook?

Yahoo Messenger ID: sharemalaysia

 

Maklumat telah disampaikan, bukti telah ditunjuk dan peluang telah didedahkan. Terima kasih.


Bismilahirahmanirahim, Alhamdulilah Ya Allah hamba rasa mudah dan cepat dapat rezeki dari biasa. Berkati usaha hamba ini dan usaha-usaha sahabat downline hamba agar merasa rezeki WOW Tone Excel ini. Ameen



Hakcipta Terpelihara © 2014 Tune Talk Tone Excel Affiliate Page. Dilarang menggunakan kandungan laman ini dalam apa jua cara tanpa kebenaran bertulis Tuan Zazali Nordin @ sharemalaysia. Penafian: Website rasmi syarikat di www.toneexcel.com